Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm
Öncelikle mekana hoş geldiniz
Arkadaşım çevrede mezarlar var mezarlik alanındasiniz çevre fotoğraflari istiyoruz usaretinizin dört bir yanından fotoğraflama yapiniz siz isaretlere odaklanmissiniz ustalarımız çoğunlukla tek fotoğrafa yorum yapmıyor bilgilerinize teşekkür ediyorum
arkadaşım hoş geldin o sunakların çevresini gösteren resimler varsa yükle ustalarımız yardımcı olurlar başlığı deyiştirdim ne olduğu anlaşılsın diye konunuda gerekli bölüme taşıdım burdan devam edin
ayin yerine yapılmış sunaklar büyük olanın önundeki kıyletli mezar soyulmuşdere çatalından sonra lahit yada oda varmış soyulmuş ayağının yanındakiyle ilgilen diğerleri kazma vurmaya değmez.*TÖVBE*
Bu oymalarin oldugu alanda degerli olmayan mezarlar mevcut. Bu oymalardan itibaren guney yonune 100 m git. Vardigin alani incele neler dikkatini cekiyorsa resimle. Ozellikle tepecik yiginti gorursen resimle. Orada degerli bir sey gosterebilirim sana