Hayatta açmaz oAdamın canına tak etti sonunda bir yeri açmaya kararmı verdi acaba![]()
![]()
![]()
![]()
Hayatta açmaz oAdamın canına tak etti sonunda bir yeri açmaya kararmı verdi acaba![]()
![]()
![]()
![]()
hocam zaten bölgede serpme şeklinde bronz paralar çıkıyor 1 er 1 er 2 metre düzlenmek için geneli düzlendi arazi tarım uygun alana getirirken kepçe makinesinden agzından çıktı .bölgede yığma sıralı taşlar var brişey varmıdır makineye ötmüyor yada kaç metrede birşey aramalıyız ?Yıllar önce mustafa abi vardı Bilgili bir ustaydı Yerleşim yerinde Bu kayadan bulmuştum Bana demişti bunlar yastık taşı Şuna emin ol adamlar İşlenmiş taşı bile toprağa saklamışlar
Sanırım tek tek için uygun alan Toplamakta fayda var Kıymetli iki para çıkarsa Değme keyfinehocam zaten bölgede serpme şeklinde bronz paralar çıkıyor 1 er 1 er 2 metre düzlenmek için geneli düzlendi arazi tarım uygun alana getirirken kepçe makinesinden agzından çıktı .bölgede yığma sıralı taşlar var brişey varmıdır makineye ötmüyor yada kaç metrede birşey aramalıyız ?
karsida macera vardir,defineler vardir ama bende urek oktur.karsiya gecemedim,kazma kurek geriye cevirdim.burgaz usta yazip geriye dondum.Hayatta açmaz o![]()
bizim burada mzrlarda kemik yoktur.cok uzakta sehit olan askerlerin yakinlari bu mezarlari yapmislar.50cm derin olan mzrlarda bir kac para cikabilir.hocam zaten arazide serpme bronz para çıkıyor adet adet . taş tam boy 40 cm 20 cm de eni var ..peki bu attığınız resimler hangi döneme uygarlığa ait bilginiz var mı?
Bende öyle tahmin etmiştimkarsida macera vardir,defineler vardir ama bende urek oktur.karsiya gecemedim,kazma kurek geriye cevirdim.burgaz usta yazip geriye dondum.