Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba oskar usta tam acmadimi nereden biliyorsun ustam tam o yer kasa oldunu kasanin isaret oyma demisin oyma isareti mezar isareti diye biliyorum .
nereden biliyorsunki ustam hic duydun yokmu kasa gibi yerlerde kucu mezarlarda oluyor
birde o metfanin kucuk hediyesi oldunu .
yumruk buyuklunde kucuk kupler oluyor icnde metfanin kuleri cikiyor ve birde kucuk hediyesi ,,yuzuk ,,ve kupe ,,gibi hediyeler .
bunlar yaziyorum ustam kusura baka ustune cekme lafu ustam .
bunlar basimdan gecti icin yaziyorum .
fotograftaki arka planda görünen ağaç bana ilginç geldi üç küçük oymayı ağaç olarak kabul etsek en sonda o kalıyor o ağacın kendisini bulunduğu yeri ve çevresinin fotosunu görmek isterdim
s.a şimdi ben desemki orda bişey yok bana kızarsınız orda mezar falan olmaz kasaya yok diyemem ama kasa emareside göremedim mezar varsada kaya mezarıdır mezarın kasası olmaz mezarda celp olur oda mezarın içindedir kasa varsa başkasına ayittir mezar başkasına oma o zeminde şansı yok saygılar