aynen bende öyle nasipkolay gelsin komana ustam. mezarlardan anlamam ama güzel yere benziyor.
ben defineciliği yavaş yavaş bırakma yoluna girdim..birazda senin eski meslek olan arıcılıkla ilgileneceğim.
selamlar saygılar
aynen bende öyle nasipkolay gelsin komana ustam. mezarlardan anlamam ama güzel yere benziyor.
ben defineciliği yavaş yavaş bırakma yoluna girdim..birazda senin eski meslek olan arıcılıkla ilgileneceğim.
selamlar saygılar
MaaşAllah ustam Allah muvaffak etsin , esasen tam şimdi defineciliğe başlayacaksıniz.kolay gelsin komana ustam. mezarlardan anlamam ama güzel yere benziyor.
selamlar saygılar
arıcılarla arazide çok sık bi araya geldiğimden banada bulaştı bu iş. yalnız benimkisi hobi olacak.şimdilik 7 kovan ile başladık bakalım ne olacak. daha sonra sana görüşlerimi bildiririmYw buarı işi gömü işinden eyimi ustalarımın vardır bir bildiği bendemi bıraksam buişi napsam
Oo çok güzel kardeşim Allah cc muvaffak etsin, gerçekten çok hoş bi uğraş yanlız bağımlılık yapıyor dikkat et. Bende hobby olarak başladım on kovanla tam oniki sene olmuş, parada kazandım yanlız don iki senede kırk civarı kovan söndü, birde üstüne geçen yaz fıtık ameliyatı olunca bu sene ara verdim şu an arı yok.kolay gelsin komana ustam. mezarlardan anlamam ama güzel yere benziyor.
selamlar saygılar
Gıral ustam Arıcılık defineciligin ilerlemiş halidir, anlaşılan sizde defineciliği ilerletmek istiyorsunuz.Yw buarı işi gömü işinden eyimi ustalarımın vardır bir bildiği bendemi bıraksam buişi napsam
Katkın için teşekkürler ustam, yanliz ben buraya hiç gitmedim o deliklede bi alâkam yok[emoji4]Değerli kardeşim,yerin güzelde işçiliği zor,sana bir yer söyleyeçeçiğim yalnız işi kolay değil,ağaçtan merdiven yapıp kayayı deldiğiniz yerin tam altı,güzel kaya mezarın var,ama işi kolay değil.arıcılık güzeldir.Saygılarımla.