Mezarmıdır Mahsenmidir? | Define işaretleri ve anlamları

Mezarmıdır Mahsenmidir?

byroom

Kullanıcı
ustalarım eski bir yerleşim yerinde rastladığım kaya çok ilgimi çekti sizlerle paylaşmak yorumlarınızı almak istedim....sonuca nasıl çıkarız

Moderatör tarafında düzenlendi:

sondurak

Kullanıcı
:eek::eek::eek:,, İşçilik ,,10,,Numara Konuyla Alakalı Berketli Yerleriniz Var.. Teyit Etmek için iyi Bir Alet Herkezin Temel ihtiyacıdır.. Yasal Yoldan Devam..

Moderatör tarafında düzenlendi:

karanar

Kullanıcı
sakın kayanın dibinden başlamayın derim ben. aynı işaretin mahseni 15- 20 metre arasında olduğu tecrübe ile sabittir. o alanda orta büyüklükte kayaların ortasında bir yerli geniş kaya olacak. hah işte orası. kuzey batı tarafında. tabi boşluk tespiti ile teyit edin.

byroom

Kullanıcı
usta
sakın kayanın dibinden başlamayın derim ben. aynı işaretin mahseni 15- 20 metre arasında olduğu tecrübe ile sabittir. o alanda orta büyüklükte kayaların ortasında bir yerli geniş kaya olacak. hah işte orası. kuzey batı tarafında. tabi boşluk tespiti ile teyit edin.
ustam arazinin yapısınınıda kısa süre içinde paylaşayım sizlerle ama burada ve çevresinde bir çok yerde boşluk tespit ettik kafa karıştıran bu

karanar

Kullanıcı
usta

ustam arazinin yapısınınıda kısa süre içinde paylaşayım sizlerle ama burada ve çevresinde bir çok yerde boşluk tespit ettik kafa karıştıran bu
bende de aynı durumdu !!! bir nekrepoldesin. ama yinede kayaya çok yakın girme. işareti gören uzaklıktaki boşluğa yönel, değerli de verecektir.

byroom

Kullanıcı
b
bende de aynı durumdu !!! bir nekrepoldesin. ama yinede kayaya çok yakın girme. işareti gören uzaklıktaki boşluğa yönel, değerli de verecektir.
u bölgede işareti gören bir çok boşluk var ama uastam nasıl işin içinden çıkacağımı bilmiyorum

FENERLi

Vip Üye
İşaretin olduğu yerin coğrafi konumunu biraz açarmısınız?
dere konumları ,işaretin baktığı yer,yönleri vs.

Üst Alt