Mihrap İçinde Kare Oyma | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Mihrap İçinde Kare Oyma

Gitti

Kullanıcı
Cevap: Mihrap İçinde Kare Oyma

Ustam Ne Tarafta Mezar Olma İhtimali Var..Bilgilendirirseniz..

UStalarımızında izah ettigi üzre mihrabın oldugu o kaya blogunun her noktasını tıklat.Muhtemelen ihraba uzak olmayan bi noktada giriş olucak.
LAkin biraz iyi tıklatman icap edebilir cünkü kalın bi kapak olması muhtemeldir bosluk sesi alamazsın.

İşin gari tarafı burayı kimse görmemiş sanırım cünkü el değmemiş görünüyor.
Harika bi oda mezarın var kazasız belasız hayrını gör inş.

NOVANDA

Kullanıcı

Bilgi amaçlıdır mezara kazı izni verilmez...........

Mihraplar kendi içerisinde dini 3 leme arınma dua vs.vs. durumlar için yapılır. Bulunduğu yere göre de yapılış amacı değişir. Mezar için yapılan güzel bir mihrap .........Mezara basılarak hiç bir dinde dua edilmez.Ölünün üzerine basmak her dinde günahtır .Bu yüzden dua edilirken mihrap yanımıza mezar karşımıza alınır.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Usatam Çizdigin Yerlerde Tam Olarak Sen Hangi Şekli Görüyorsun.

bende net bişey göremiyorum. net görebilmem için yosunların olmaması gerekli. yada senin göz ile yoklaman gerekli.

böyle bir şekil var gibi belki de resim bizi yanıltıyor bunu sen gözlemlemelisin...

[/QUOTE]

Son düzenleme:

uuustuner01

Kullanıcı

bende net bişey göremiyorum. net görebilmem için yosunların olmaması gerekli. yada senin göz ile yoklaman gerekli.

böyle bir şekil var gibi belki de resim bizi yanıltıyor bunu sen gözlemlemelisin...

[/QUOTE

Ustam İlgilendigin İçin Teşekkür Ederim..Eger O İşeret Varsa Ne Yapmamız Gerekiyor...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

[/QUOTE

Ustam İlgilendigin İçin Teşekkür Ederim..Eger O İşeret Varsa Ne Yapmamız Gerekiyor...

vardır diye iddia etmiyorum, eğer bu işaret orda varsa öncelikle orayı temizleyip işaretin net resimlerini çekmen gerekiyor.

uuustuner01

Kullanıcı

Ustalarim..Mihrabin oldugu ana kayanin sol tarafinda yaklasik 15 adim uzaklikta uzerinde 2 adet oyma bulunan bir kaya buldum..ama kayanin etrafi resmen jilet gibi yapilmis ve uzeri otlanmis ve uzerindeki otlari temizleyince altindan kanal cikti kanalin ucu kayanin altindan cikip diger ucuna kadar gitmekte..kanalin icindede o knali yapan ksinin kullanmis oldugu murc cikti..ustalarim yorumlarinizi bekliyorum...

DRAGON-34

Kullanıcı

Ustalarim..Mihrabin oldugu ana kayanin sol tarafinda yaklasik 15 adim uzaklikta uzerinde 2 adet oyma bulunan bir kaya buldum..ama kayanin etrafi resmen jilet gibi yapilmis ve uzeri otlanmis ve uzerindeki otlari temizleyince altindan kanal cikti kanalin ucu kayanin altindan cikip diger ucuna kadar gitmekte..kanalin icindede o knali yapan ksinin kullanmis oldugu murc cikti..ustalarim yorumlarinizi bekliyorum...
Sayın ustam ben yıllardır bu adamların murçlarını merak eder dururdum şu murcun fotosunu çekte koy buraya ..bir de ustanın dediği gibi bir bariz balta işreti varsa ki var görülüyor baltanın yorumunu ustalar yaparlar sanırım

uuustuner01

Kullanıcı

Ustam baktim gosterilen yerde balta isareti yok.birde murc'un oradan cikmasi dogru yolda oldugumuzumu gosteriyor.bilgilendirirseniz

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

burada güzel bir kaya mezarı var hemde çok iyi ama henüz mezarın yerini vede girişi göremedik resimler yetersiz hatta mezar sayısı artabilir muçlarla yapılmış işlenmiş traşlanmış yerler olmalı üzeri düzeltilmiş mezar yapılacak bir kaya olmalı bu kayada kanal varmı

Son düzenleme:

DRAGON-34

Kullanıcı

burada başka işaretlerde var biraz uzak ve iyi fotola Baltayı görmedim derin buyur BALTA

Üst Alt