Müslüman Mezarlığında Haç Işareti ?

DeLiCebey

Vip Üye
Mrb Arkadaşlar Müslüman mezarlığında haç işareti olur mu ? olmasının bir manası varmıdır ?

cassabalee

Kullanıcı
Ustam müslüman mezarlığında hac işareti olmaz....Şu bir gerçektir ki daha önce kullanılan bir mezar alanına müslüman lar tarafından tekrar mezarlık alanı olarak kullanılmış olabilir. ..şayet bu tip mezarlar bildiginiz üzere ters olarak karşımıza çıkar farklı olurlar. ...

TEVFiK

Vip Üye
Mrb Arkadaşlar Müslüman mezarlığında haç işareti olur mu ? olmasının bir manası varmıdır ?
S.a. Evet Oluyor sayın ustam ben fethiye'de gördüm benim bulunduğum yerde'ki kabristanda yurt dışından gelen ve bizim burada vefat eden kişi,kişilerin bazıları bizim buradaki kabristana gömüldüklerini gördüm.Ölmeden önce ailesine vasiyet ettiklerini ve burada def edilmesini istiyenlerinde var olduğunuda biliyorum

Son düzenleme:

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
olur tabii hemde hiç dikkat çekmeden yapılmışta olur normal mezar değilse yani sahte değilse bişi çıkmaz ama sahteyse iki yerde malı olur yer müsaitmi onu de yeter haç mezarın hangi yönünde

DeLiCebey

Vip Üye
Köyden Bi arkadaşım makine ile gezerken öyle mezarları yoklamış birinde makine sinyal vermiş ve bakmış ki haç işareti var o bakımdan bu konuyu açtım . ilginiz için tşkler arkadaşlar

Üst Alt