Mutluluğun Dostlarla Paylaşımı, | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Mutluluğun Dostlarla Paylaşımı,

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

Warning

Kullanıcı
MAŞALLAH
ALLAH CC başarılarının devamını nasip etsin. Nazarlardan korusun.
cb78fef1442ef049f8531173fe34fb14.jpg

Buda komana2 yiğeninizin karnesi. Aliveli ustamız istemisti, bende ayrı konu acmak istemedim
Hosgörününe sığınarak burada yayınladım, İkizceli abim..

Maşaallah maşaallah Ağabeyim çok sevindim çok güzel bir gün geçirdiğimi söyleyebilirim Allah cc hayırlı uğurlu etsin daimi Nasip eylesin vatana millete hayırlı eylesin hem zahir hayatta hem manevi hayata salih kul olarak takdir ihsan eylesin Rabbim yAR ve yARdımcısı olsun inşaallah Paşamın Gözlerinden öpüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

walkman

Kullanıcı
ikizceli ustam, maşaallah tebarekallah.
Allah'tan vatana milletine hayırlı bir evlat olarak yetişmesini, size de bu günlere erişebilmeniz için hayırlı ömürler vermesini dilerim.
Darısı forumdaki tüm arkadaşlarımızın, dostlarımızın, kardeşlerimizin evlatlarının başına inşaallah.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
değerli arkadaşlarım, güzel temennilerinize,sonsuz teşekkürler ederim. dualarınıza binlerce amin.
ZÜLCELAL VE İKRAM sahibi YÜCE ALLAH ım sizlerinde meşru arzularına,dualarınıza MÜCİB ismi hürmetine icabet etsin. RAHMAN ve RAHİM ve bütün noksanlıklardan münezzeh olan,her iki cihanda yardımcınız olsun.
sevgili walkman kardeşim,bazen ,acaba RABBİM bana o günlere kavuşmamı nasib edermi diye düşünürüm.
AZİZ ve AZİM OLAN RABBİM ,NEYLERSE GÜZEL EYLER.

Üst Alt