Nal Işareti | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Nal Işareti

metin77

Kullanıcı
Bir gunun beyligi de beyliktir hesabi :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

metin77

Kullanıcı
Coban isaretleri gostermek istemedi. Ayni zamanda seralari da varmis 1 aya kadar isleri bitermis. Benim yanliz gelip acacagimi dusunuyor sanirim o yuzden gostermedi yerleri. 4 isaret biliyor. Nal dedi oymali yer, yilan, terazi ve 4 5 tane belirli araliklarda ok isareti biliyor. 1 ay sonra saglam bir dedektor getir hepsini acalim dedi bende uzatmadim.

blutx

Kullanıcı
Tek gidersen dikkat et Açacagınız yerden birşey çıkarsa insanların gözünü kan bürür anladın sanırım metin usta

metin77

Kullanıcı
Tek gidersen dikkat et Açacagınız yerden birşey çıkarsa insanların gözünü kan bürür anladın sanırım metin usta
Biliyorum usta yine de saol. Boyle giderken bir yere esime gidecegim kisilerin adini telefonunu veririm. Simdiye kadar 1 kez yabancilarla gittim bu 2 olacak. Ama bu gidecegim bizim koyden bizimkiler hep bilirler. Ben boyle bir olaya tanik oldum 3 kisi öldü. Yerdeki sahipsiz cunku kim once eline alirsa o sahibi olacagini dusunur. Kesici ve atesli silahla asla is yapmam kimsede olmamasi lazim. Seytan bu kime girecegi belli opmaz ustam.

blutx

Kullanıcı
Biliyorum metin usta insanlık aç gözlüdür gözü doymaz herşey benim der !neler neler oluyor görüyoz duyuyoruz vesselam

metin77

Kullanıcı
Bir arkadas emmisinin ogluyla ve 2 arkadasla cikiyorlar daga. Yaslarii en buyuk 18 diger 3 u 16. Bir mezar buluyorlar kaziyorlar. 2.5 metreden bir kup buluyorlar saat 11 de. Sayiyorlar 10000 adet. Paylasiyorlar cuvallara adam basi 2500 adet saat oluyor 4. Berkes cuvalini omuzuna atip koye dogru yururken arkadasin emmoglusu elindeki tek kirma tufekle bunlari durduruyor ellerindekileri alip kayboluyor. Bir sure sonra antalya devlet hastanesinden ailesini ariyorlar oglunuz yogun bakimda diye. Cocugun elindekini alip iyice de dovuyorlar. O cocuk suan 40 yasinda elinde 2 deynek birbirine vura vura dolaniyor. Deli olmus cocuk. Digerleri artik hic define aramiyirlar. Korkmus heepsi.

Üst Alt