Cevap: Ne görüyorsunuz taş falcısıyız ya.........
burada size katılmıyorum cantar ustam.çünkü bunu söyleyen şahıs hiç bir ard niyet olmadan söylemiş ve sadece söylediğini ispatlamak açısından bu yola başvurmuştur.biraz empati yapalım daha basit olur.ki foruma bu konuyu açmasının ve fotoğrafı eklemesinin nedeni bu işe meraklı kişilerin bilgi edinmesidir.zira o fotoğraflarda yaklaşık 10 tane işaret var fakat en önemlisini bize kendisi gösteriyor.nasıl bulunacağını da ispat yoluna giderek anlatıyor.
leksey usta,
bahsedilen yer sanırım herkezin bildiği efsane insandır.
kimseyi küçümsemem,kimseyi ölçememkimseyi tartamam,lakin insanda biraz saygı olur.
sitesinde arkeoloji anlatmak yerine sürekli başka başka sitelerin admınlerını ustalarını kaleme alıyor,sitesi define sitesimi,yoksa müge anlı sitesimi.
yaptığı işe saygımız var,bizde aynı işde hobiciyiz,lakin işini yapsın işini anlatsın,insan suçlamak sürekli aşağılamak biraz ayıp yaw.
iyi tanınan bir usta bir yorum yapmış,oda şunu demiş vay efendım dede varmış vay efendim türbe varmış,vay mezar varmış falan filan,yaw konuyu açan adam ağzı açık konuyu yorumlayan adamı dinliyor,şaşkınlık diz boyu.konuyu açan teyid ediyor,bu hala yok ne alakası var yok nerden bulmuş nerden cıkarmış.enpati yapılcaksa adalet ve saygı rçevesinde yapılsın,sitem hit yapsın para etsin diye değil.
ben ordan birşey öğrenemıyorum,çünkü her yorumu ilk olarak sataşma ibaşlıyor,sonra konuya dikkat kesilebilen yok.boyna sataşma lekeleme,varsa icraatın birine faydan olsun yaw.
neyse iyi forumlar dilerim,