ustama katılıyorum, ikinci resimde ki figirün devamı sola doğrı gıdıyor gıbı. hemen altıda direnaj kanalına benzettım.Birinci resim muhtemelen fosil kalıntısı olmalı, diğer resim farklı duruyor onun üzerinde başka bir resim var gibi burayı gören uzak bir iki resim paylaşırmısın.
1. Resmin biraz uzağı yerden 5 mt yüksek 40 cm çapı varmışustama katılıyorum, ikinci resimde ki figirün devamı sola doğrı gıdıyor gıbı. hemen altıda direnaj kanalına benzettım.
geriden net resımlerı olursa daha sağlıklı yorum alırsın.
ustam küçük bi koymuş bura üsten inilmesi çok tehlikeliymis denizden kayıkla gitmeyi düşünüyo arkadaş yüzün sol tarafında pencere gibi yer varmış ama iceriye gidiyo mu bilmiyoBu resme böyle bakınca farkli yorum çıkıyor, uzak resim deyince kayalık olan yer komple görmeli önden çekemiyor ise yandan kısıtlı da olsa bir resim alsın ve bize bölgeyi kayanın altını önünü yanını tam olarak anlatsın. Şahsım adına konuşur olursam henüz düşünüldüğü kadar kalp gözümüz bu konuda açılmadı yani mektupta ne yazarsa onu okurum. Selam ve saygılar
Hocam o taraflarda usta birini bulmam lazım aksi halde beni aşabilir burasıŞimdi oldu, tahmin etmiştim böyle bir yer olduğunu. Denizden bir giriş olmali ancak çok sakin bir zamanda veya yaz ayinda kontrol etmelisiniz. İçeriden tuzaklı bir giriş olabilir. Çok dikkatli olun lütfen