abi sana basimdan gecen bir olay anatmak istiyorum .aboowww bu nasıl bir şey çok korktum gerçekten ilginç bir görünüm.
bundan sonra ,böyle yerlere para da verseler akşamdan sonra gitmezler her halde.
gecen seneler evimden ciktim bir yere cubuklarlam metal cekimi aldim yer mezardi basladim kazmaya ama evden cikarken ekmeyimi yiceyimi aldim nedense butun gunluk is vardi orda ben saten yalniz calisirim .
kazmaya basladim 70--80 cm derinle indim kucuk bir kupek yavrusu geldi yanima koca orman ortasinda etrafta kimse yok ben kaziyorum kupek bana bakiyor oturdum ekmek yimeye ekmeyi ona verdiyorum koca ekmeyi pitirdi ekmek kupek yavusundan 3 kat ta buyuk hic te aklima gelse ya bir seyler abi
ta coklunu yedei tam senin dedin gibi abi aboww deyiverdim bir geldi aklima vala orda kureyi kazmayi cantayi ve makineyio bilem biraktim ama kacmiyorum bu yavru kupek arkamdan tam, ormani cikinca arkamdanm gedi ormandan ciktim yeniden dundu geri 2 gun sonra gencleri saldim makinemi balim alsinlar deye bunlar olan seyler abi