S.A...İyi dilekleriniz için ALLAH hepinizden ayrı ayrı razı olsun...Yaz aylarında İzmit e Metin Abimin yanına gelince yemek işini hallederiz

...Aklımda yüksek lisans var lakin yaş kemale ermeye yakın,biraz gözüm korkuyor,bir an gaza gelirsem neden olmasın

...
İlk okula sınıf arkadaşlarımın tamamı amir ,memur,asker ,ebe ,hemşire ,doktor ,öğretmen vs çocukları idi...Bir iki arkadaşımla ben işçi çocuklarıydık...Öğretmenlerimiz hep sorarlardı"anne -baba ne iş yapar mezuniyet derecesi ne "diye,biz birkaç arkadaş "işçi ,çiftçi, ilkokul mezunu derdik"...Diğerleri de ÜNİVERSİTE derlerdi...O zamanlardan beri içinde hep bir eziklik var,çocuk aklı işte...Hep derdim benim ailem niye okumamış üniversite bitirmemiş?...
Tabi ki bu ailemden utanma anlamında değil ...ASLA...Anama babama ALLAH rızası için canım her daim feda olsun ,onlar benim her şeyim,nasipse onlar cennetimin anahtarı,onlar benim varlığımın sebebi-vesilesi,onlar benim canım ciğerim,herşeyim...
Zaman geldi evlendim,ellerinizden öperler RAB 'bim iki tane kız evlat verdi...Bunları eşimlede paylaşmıştım zamanında...Eşimle karar verdik öncelikle kendimiz için aynı zamanda evlatlarımız için eğitimimizi son noktaya taşıma kararı verdik,eşim geçen sene mezun oldu bana da bu gün nasip oldu...
Şimdi evlatlarım sorulduğunda bizlerle gurur duyarak "üniversite mezunu "diyecekler...
Okumanın faydasını günlük hayatta daima gördüm,işlerimde faydası oldu,nihayetinde dinin ilk emri değil mi okumak ilim sahibi olmak?...Hiç okuyanla okumayan bir olur mu?...İnsanın hayata ,olaylara bakış açısı değişiyor,daha mantıklı düşünebiliyor,verdiği tepkiler daha olumlu daha ılımlı oluyor...
Günümüzde işletmeler TSE,ISO vs belge almak için dahi çalışanlarının mezuniyet derecelerini yüksekte tutmak zorundalar...
Vel hasıl EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM...
ALLAH ilim sahibi olmak isteyen yardımcı olur İNŞAALLAH...