Ve aleyküm selam üstadım büyük emek ve işçilikle hazırlamış olduğunuz görsellere bakarken hayretler içinde kalıyorum bu nasıl bir tutkudur birilerine faydalı olsun diye ne zahmetler çekmişsin be ustam Yüce ALLAH’ım sizden ve sizin gibilerden razı olsun inş.Allah sevgi ve saygılarımla
Allah razı olsun Ustam Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin her iki cihanda aziz eylesin kıyamet günü zürriyet sizi ve zürriyetinizi hesaba çekmeden arşın Gölgesine gölgelendirsin direk cennete girenlerden eylesin aleyhisselatu komşu eylesin bizi ve tüm İslam aleminde sizinle beraber eylesin Amin Allahu Teala Sizleri ve bütün İslam alemine cennetin 8 kapısında çağırtıp geçirsin cehennemin 7 kapısı üzerinize kapatsın Yıldırım gibi Fırat Köprüsü'nden geçirsin bedeninizi cehennem ateşine ve Kabir azabından haram kılsın Bütün İslam alemini dahil eylesin.Ve aleyküm selam üstadım büyük emek ve işçilikle hazırlamış olduğunuz görsellere bakarken hayretler içinde kalıyorum bu nasıl bir tutkudur birilerine faydalı olsun diye ne zahmetler çekmişsin be ustam Yüce ALLAH’ım sizden ve sizin gibilerden razı olsun inş.Allah sevgi ve saygılarımla
Allah. a emanet olun
Allah razı olsun üstadım faydalı bir iş yaptınız bundan sonra açacağın konularda sabitlerseniz sevinirim saygılar ve sevgiler Allah'a emanet olun Hayatta en değerli hazine sevgidirben hallettim gurban sabitledimnecat usta gözlüğü takmadığı için görmemiştir
![]()
Benzerlik olabilir Ustam burası Türkiye ve İran arası bir yerdir saygılar ve sevgilerkasayi soylememisin usta.bende bu kasa acik ve kapali resimleri var.australiyada kirmizi topraklarda altin bulurlar.emegine saglik usta.
Hay MaşaAllah,ustam dua sunumun görsel sunumunu gölgelemiş. Rabbim cümlemize istikamet nasip eylesin,dualarını kabul eylesinAllah razı olsun Ustam Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin her iki cihanda aziz eylesin kıyamet günü zürriyet sizi ve zürriyetinizi hesaba çekmeden arşın Gölgesine gölgelendirsin direk cennete girenlerden eylesin aleyhisselatu komşu eylesin bizi ve tüm İslam aleminde sizinle beraber eylesin Amin Allahu Teala Sizleri ve bütün İslam alemine cennetin 8 kapısında çağırtıp geçirsin cehennemin 7 kapısı üzerinize kapatsın Yıldırım gibi Fırat Köprüsü'nden geçirsin bedeninizi cehennem ateşine ve Kabir azabından haram kılsın Bütün İslam alemini dahil eylesin.
Değerli Ustam insan öğrendiği ile öğretmekle yükümlüdür Hazreti Ali radıyallahu anhu bana bir kelime öğreteni kırk yıl kölesi olurum buyurmuştur