Tamam cantar usta
ilerde inşallah nasibte varsa olur
tabiiki ağır bir emek ister. ama ustamızın ifade ettiği gibi ,bu tür yerlerde farklı ruhsat adı altında çalışma yapıldığı gerçektir ve çoktur.biraz maliyeti olur ama bir koyup bin alınabilir.
sevgili kardeşim bu tür resimleri ben açamıyorum. lakin ustalarımızın yorumlarında olanlar ve videoya bakabildim. önceden zaten yorumlamışız.kendi yorumumu gözden geçirdim.işçilikleri anlamaya çalıştım.
yaptığım yorum ve tavsiyelerimin altına imzamı tekrar atıyorum.
ustalarımız da değinmişler.alan sıradan bir mezar odası barındırmıyor. tek resimdeki alanda 3 ten aşağı gizem olduğunu düşünmüyorum. sen çok daha ihtiyatlı olda iki kabul et. dörtte çıkarsa şaşmazsın. bu ihtimaller bir birlerine yakın olduğu ve resimlerden net olarak hangisinin nereyi verdiği açıkça belli olmadığı için söylüyorum. en önde yatay kayanın önünden yakın meyilinden başlayan bir giriş olduğunu bile değerlendirerek tespite dahil etmelisin. üst kayaların üstünede kaç oda uzanır bunları anlamak tecrübeli kullanıcı için çok kolay olacaktır. yeterki ehil ve dürüst biri olabilsin. burada malzeme çıkan odalar olacaktır.burada açığa çıkarılması gereken ,girişler nereden başlar derinlikleri ne kadardır ve her birinde kaç oda vardır,malzeme olanlar hangileridirin cevabı. bunu kiminle tam olarak nasıl başarırsının cevabıda sende. bana yakın olsan emin ol bir günümü ayırırdım.
selametle inşaallah.