selamünleyküm akrep usta benim şelale isimli paylaşımıma bi yorum yaparsanız sevinirim allaha emanet olun...burasi bos
Gesendet von meinem SM-N920C mit Tapatalk
selamünleyküm akrep usta benim şelale isimli paylaşımıma bi yorum yaparsanız sevinirim allaha emanet olun...burasi bos
Sana birazdan yazarim ustamselamünleyküm akrep usta benim şelale isimli paylaşımıma bi yorum yaparsanız sevinirim allaha emanet olun...
akrep kardeş niye göre bakıyon bilmiyorum ama sana kalırsa işaret olamayan her yer boş.başka yorumlarını okumadım ama şurayı birdaha ele al derim.burası boş ise ben adımı deiştiririmburasi bos
saygı değer kardeşim güzel kardeşim sen benim geçen ay 67 mt de sondaj la girdiğim. kos koca yer altı şehrine boş dedin geçen gün.ben sana diyorum ki neyle nasıl bakıyorsan şu bakımlarını kontrol et.bunu zorla söylettin beni hakkını helal et saygılar.bu köyünde cevrelerinde var ama resimlerdeki yerde yok bos
sehir olabilir mal ciktimisaygı değer kardeşim güzel kardeşim sen benim geçen ay 67 mt de sondaj la girdiğim. kos koca yer altı şehrine boş dedin geçen gün.ben sana diyorum ki neyle nasıl bakıyorsan şu bakımlarını kontrol et.bunu zorla söylettin beni hakkını helal et saygılar.
arkollogmusun