öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

aslan kral

Kullanıcı
Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

2-3 yerde parası mevcuttur.dere çatalında birisi arkadaş söylemiş.kapalı bir mekandan bahsediyor.mağara varmı? kanal yönünde 70 adımda gelinen noktayı bir göreyim.
truva üstad ilk olarak yorumun için teşekkürler 2-3 yerde parası var derken bu işaretin genel olarak çözümü için mi yoksa fotoğraflardan gördüğünüz bölge içerisinde mi 2-3 yerde dere çatalı derken resim üzerinde işaretleyebilirseniz ve bu konuda daha aydınlatıcı olabilirseniz gerçekten çok iyi olur hiçbir bilgim yok işaret hakkında mağaralar var ama kanal yönünde varmıdır bilmem işaretin arkasında doğu yönündeki kayalıklarda var ama mesafe 200 mt civarı kanal yönünde 70 adım tarlanın uç tarafına denk gelir tarla hakkında ne düşünüyorsunuz ve son olarak ben nokta olarak ne aramalıyım kuyu ,kapalı, mağara oda saygılar.

İRON

Kullanıcı

as slm üstad hoşbulduk teşekkür ederim sizin gibi üstadlar oldukça ben de işaret bitmez şu an bölgeye gitme şansım yok bahara nasip olursa işte sizin gibi üstadların görüşleriyle son noktayı bulursak inşallah bakalım siz taşın çevresinden mi şüphelendiniz bizde taşın bulunduğu tarla dikkatimizi çekti tarlayla aynı şekilde kuyu ve ya oda işareti olabilir dedi bazı kimseler son nokta olarak sizin görüşünüz nedir saygılar.
s.a mubarek aslan kardeşim.evet taş ve taşın çeveresinden şüphelendim.şayet o bazı kimseler dediklerin sana oda yada tunelden bahsetmişler uygundur doğru demişler .lakin baana görede oda tunel magara mahsen olsa bile, ki burdanda öle görünüyor oada yada oadalara gitme ihtimali açısndan diyorum mahsenin girişi taşın baktığı yonden olsa gerek.yada aklındaki soruya cevap vereyim.ya orası değilse diyorsun baznen kendi içinden.ozaman sana zahmet olmazssa yaz bahar aylarında oralara gitmişken şöle kaliteli bir makina ile oaranın arazinin derenin civar kayalıklardaki oyma işaretlerin yada farklı bir kaç işaret daha olacak onlarıda çekip getir mekana ozaman senle şöle hasbihal olarak burdan konuşur sohbetleşiriz. ne dersin buna mubarek aslan kardeşim..????
NOT:tabi bu taş başka yerden gelmedi ise....

Son düzenleme:

ASİAVCI

Kullanıcı

YÖNLER DOĞRUYSA 27 ADIM GÜNEYE ADIMLA BOŞLUK TESTİ UYGULA

BU İŞARETTE EVT 1 PARA YERİ VAR VEDE ERKEK MEZARI EN ONEMLİ YERDE AKARLARIN OLDUĞU YERDİR İKİ DERE ARASINDA 1 MEZAR

Son düzenleme:

aslan kral

Kullanıcı

YÖNLER DOĞRUYSA 27 ADIM GÜNEYE ADIMLA BOŞLUK TESTİ UYGULA

BU İŞARETTE EVT 1 PARA YERİ VAR VEDE ERKEK MEZARI EN ONEMLİ YERDE AKARLARIN OLDUĞU YERDİR İKİ DERE ARASINDA 1 MEZAR

asiavcı üstadım öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım. yorum ve değerlendirmelerin içim teşekkür ederim işarete gelince kaç farklı mezarı ifade ediyor dere çatalında parası var dediler diğer üstadlar sizin görüşünüz nedir yani özetle işaretten mezar mı arayalım oda veya kuyu da olabilir dediler yön olarak yeni fotoğraf yükledim nokta tespitlerini bekliyorum saygıdeğer üstad.

aslan kral

Kullanıcı

s.a mubarek aslan kardeşim.evet taş ve taşın çeveresinden şüphelendim.şayet o bazı kimseler dediklerin sana oda yada tunelden bahsetmişler uygundur doğru demişler .lakin baana görede oda tunel magara mahsen olsa bile, ki burdanda öle görünüyor oada yada oadalara gitme ihtimali açısndan diyorum mahsenin girişi taşın baktığı yonden olsa gerek.yada aklındaki soruya cevap vereyim.ya orası değilse diyorsun baznen kendi içinden.ozaman sana zahmet olmazssa yaz bahar aylarında oralara gitmişken şöle kaliteli bir makina ile oaranın arazinin derenin civar kayalıklardaki oyma işaretlerin yada farklı bir kaç işaret daha olacak onlarıda çekip getir mekana ozaman senle şöle hasbihal olarak burdan konuşur sohbetleşiriz. ne dersin buna mubarek aslan kardeşim..???? NOT:tabi bu taş başka yerden gelmedi ise....
fakir baba üstadım bir deyim vardır "fakir hırsızlığa çıkmış ay akşamdan doğmuş diye."ben de kalktım izin alıp bölgeye gittim teknolojinin son harikası makinamla ama gel gör ki sabah çalışan hafıza kartı 1 saat sonra bölgeye gidince bozuldu nasip işte bi daha gidişim de inşallah sizin de katlılarınızla işaret fotolamaya değil direk çözüme olur farklı bir açı yakalarsanız paylaşırsanız sevinirim saygılarımla.

aslan kral

Kullanıcı

evet yüklemiş olduğumuz işrate yorum , değerlendirme ve öneri yapacak tavsiyelerde bulunacak üstadlar sizleri de bekliyoruz saygılar.

Alfa Romeo

Kullanıcı

Taş'ın üzerindeki şekilden, verdiği yönden, etraf fotolarından ve rakım seviyesine bakıldığında simgelediği yer aşağıdadır..Halka olan yer küçük bir yığma yada harman yeri gibi bir yer oraya çok iyi odaklan, Taşın üzerine baktığında halkanın kenarı farklı ve göçük işlenmiş, oradan giriş yada mal yeri olabilir ve Derenin ,işaretli Taşın üzerinde belirtilen yerlerinde arazide dolaş ve yeni işaretler olacak..

Son düzenleme:

aslan kral

Kullanıcı

Taş'ın üzerindeki şekilden, verdiği yönden, etraf fotolarından ve rakım seviyesine bakıldığında simgelediği yer aşağıdadır..Halka olan yer küçük bir yığma yada harman yeri gibi bir yer oraya çok iyi odaklan, Taşın üzerine baktığında halkanın kenarı farklı ve göçük işlenmiş, oradan giriş yada mal yeri olabilir ve Derenin ,işaretli Taşın üzerinde belirtilen yerlerinde arazide dolaş ve yeni işaretler olacak..

Alfa Romeo üstad ilk olarak yorumun için teşekkürler dediklerini dikkate alacağım işretlediğiniz noktada giriş mi arayacaz halkanın olduğu son nokta düz bir yer olacakmış tarla gibi halka daki çıkıntıya dikkat edebildinizmi yani halkayı bir tava olarak düşünürsek tutacağı gibi olan kanal yön veriyor olabilir mi tek düz yer taşın olduğu tarla ve kanal tarlaya bakıyor son nokta olarak kuyu veya giriş mi arayacaz başka yerde parası varmıdır iyi çalışmalar saygılar.

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

hoş bulduk üstad güzel dilekleriniz için teşekkür ederim harbici usta bizde tarlaya yoğunlaştık ama neyi arayacağımızı bilemedik kuyumu kanal mı oda mı bilemedik işaret orijinale benziyor yardımcı olabilirseniz sizin de desteklerinizle inş sonuca ulaşırız saygılar.

üstadım kuyu yada kanal yada oda yada mezar yada herneyse artık . bunların hepsinin bir ortak noktası var tesbit için. o da nedir? boşluk testi dir. boşluk testi yapmayı biliyormusunuz? boşluk çubuğu yaparak buradaki alanı yada tarlayı yada dere kenarını gezerseniz en büyük yardımı çubuklarınızdan görürsünüz. saygılar. (boşluk tesbiti yapabilmek bu işin olmazsa olmazıdır. bunu mutlaka öğrenin ve alana uygulayın)

TATLARLI

Kullanıcı

Merhabalar. bu ermeni işi. Taşın toprakta kalmış tarafı var. Orayı temizleyin küçük x harfi olacak o taşta. Taşın hemen tersini çevirip arkasında çıkacak olan işareti tekrar fotoğraflayın ya altında verecek küpü yada adım sayısı verecek sivri uca doğru. güneydoğu bölgesimi burası tecir ermeni işi

Üst Alt