Örme taş,yanında domuz kafası,sonuca ulaşamadık | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Örme taş,yanında domuz kafası,sonuca ulaşamadık

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Domuz işareti olduğuna hemfikirim.
Lakin giriş orası mı bilemiyorum.

Bence domuz işareti ile alakalı ne.kadar teorik-pratik bilgi var toplanması lazım. Sonra bu bilgiler ışığında arazi tekrar analiz edilmelidir. Acele etmeden çok gözlem yapmak icap eder. Bu işaret ile alakalı tecrübesi olanların vereceği bilgiler de çok önemlidir. Sistemin omurgası hiç değişmez. Araziye göre farklılıklar arzeder.
Mevzuyu bilenlerin ihtimallerine göre hareket etmek en doğrusu olur.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Domuz işareti olduğuna hemfikirim.
Lakin giriş orası mı bilemiyorum.

Bence domuz işareti ile alakalı ne.kadar teorik-pratik bilgi var toplanması lazım. Sonra bu bilgiler ışığında arazi tekrar analiz edilmelidir. Acele etmeden çok gözlem yapmak icap eder. Bu işaret ile alakalı tecrübesi olanların vereceği bilgiler de çok önemlidir. Sistemin omurgası hiç değişmez. Araziye göre farklılıklar arzeder.
Mevzuyu bilenlerin ihtimallerine göre hareket etmek en doğrusu olur.
Siirtte domuz başı yanında üç tane küçük ovel şekil vardı çubuklar beni önce domuzun gövdesine sonra deredeki şelalenin önündeki birbirine yanaştırılmış üç ovel kayaya götürdü çalışılamadı...

TRUVA

Admin
Domuz burnu dedigin burna yuzunu dön. Sol kol tarafina kayanin burnuna 7m mesafede. Calilik olwn yerde bir giris olacak. Orayi kontrol edip resimle. Buruna yuzu dön sola 7m mesafede kayanin yan yuzunde taban hizasinda.

Bozkurt28

Kullanıcı
Bu arada arka katmanda delici ile çalıştığımızda beyazımsı bir toz çıkıyor.

Eagle eye

Kullanıcı
s.a kardesım domuz oldugunu dusunmuyorum asker mezarı var orda...
ısaretın etrafında bosluk bak mezarı bulursun rastgele

Üst Alt