ok işareti ve 3 oyuk | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

ok işareti ve 3 oyuk

mezarcı14

Kullanıcı
Cevap: ok işareti ve 3 oyuk

şimdi kare adminin dediği gibi 70 adımda dere var baktım, ama a21medli farklı yorum yapmış okayalık ne tarafa da peki hangi yönde ama Kare adminin dediği doğru orada kayalarda var nasıl bi işlem yapayım

A21MEDLi

Admin

OKun yanında durup bakacağın yön;kayadaki OKun kısa kolunun açı yönüdür.(okun sağ kısmın açık kısmın istikameti)
bu yönde ilerlediğinde çizdiğime benzer,fazla yüksek olmayan kayalığa denk geleceksin.kayalığın sivri ucu ıstikametini araştır.

Serdengecti

Yasaklı
Yasaklı

herşeyi acık acık istiyonuz. 3 metrede paralelde bi mezar. 200 adımda kırmızı . bi kale ve de deden var . yakın resimleri şart.

mezarcı14

Kullanıcı

burası bana 150 km uzaklık da gidip gelme kolay olmuyo, mekan 2 köyün ortasında kalıyo, okun kısa kenarında dediğin gibi bir kayalık var ama büyük bi kayalık, ve yolun kenarı oluyor. bu kayalığın sağında bi tarla var mezarlar orada olduğunu düşünüyoruz, ama biz mezarlar haricinde bir hediye varsa onunla ilgilenmek istiyoruz açıkçası, şimdi biz kayalığımı inceleyelim.

TRUVA

USTA
Admin

Kardes kaya sabit değil.üzerindeki şekli araziyle birleştir.ona göre söylenen noktaları incele.kayanın ilk yönü önemli.

yıldız1

Kullanıcı

Söylenenler söylenmiş...okun sol kulağı belirgin uzun..ölç o kadar adım...ortalama 70 adım önü veya arkası kırmızımtrak yer bak..

nusret54

Kullanıcı

Bu ok işareti olan taş sabit kaya degil, her işaret gomu işareti olmadığı gibi bu ok isaretde bölge temsil eden bir işaret kesinlikle define ile alakası yok, işaret sabit ana kayada olur öncelikle burada hemfikir olalım bence, yinede başarılar...

mezarcı14

Kullanıcı

sabit kayada işaret o konuda sıkıntı yok

Üst Alt