orak ile ne yapmaya çalışıyor. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

orak ile ne yapmaya çalışıyor.

impossibleman

Kullanıcı
Cevap: orak ile ne yapmaya çalışıyor.

Eline, Diline sağlık Kanas Ustam. Yine döktürmüşsün. Ben pek anlamam ama sanırsam bu Hititlerin Tarım Bakanı olsa gerek. Böyle serveti nerden yapacak yoksa :)

ASİAVCI

Kullanıcı

sevgili DEĞİRMENCİ sanırım yollarımız bazı sitelerde kesişti buradada kesişmesi güzel işallah uzun yıllarda birbirimizden istifade edeceğiz aramıza hoş geldin
sende bilirsinki tek resme yorumlar yapmak yapan kişiyi cok yanıltır yönlerini bilmez araziyi bilmez arazide gördüğü yada duyduklarını buradan tek resim üzerinden aktarır ve doğruluğuda okadar tartışılır bu bağlamda yorum yapan arkadaşların yanılmasıda doğaldır siz bu gibi betimlemeler üzerinde calışıp bazı ip uçları yakaladıysanız bunu bizlerle paylaşmanız bu attığınız resimler üzerinde cizerek anlatmanız sizin bu söylediklerinizi bir okadar güçlendirecektir yoksa sizinde o MUHTARDAN NE FARKINIZ KALIR BU BAĞLAMDA BEN BİLİYORUM BEN CÖZDÜM DEMEK SADECE SİZİ tadmin eder bizlere bir kazanç sağlamaz beni yanlış anlamamanız dileğıyle iyi forumlar

operatör

Yasaklı
Yasaklı

sol tarafının resmini isterm değirmenci kardeş vadinin karşısındaki aslan ı da isterem .

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

ben burayı göremedim henüz konya bögesinden gönderdiler, resime hasta oldum bende birde ölçüler farklı olacak herhalde. saygılar

Üst Alt