Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel ) | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel )

Gitti

Kullanıcı
Cevap: Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel )

Kesinlikle öyle 1.5 Seneden Durdur, Durduk Bekledik Planını Yaptık .. Balıklama Girilmedi .. Ama Artık Orası Yasak Bölge protesto

.)))
Takdir ettigimi belirteyim.
Yasak bölge derken devlet buba elmi attı oraya sit alanımı resmen artık .))
Resmi kazımı baslatıldı yoksa.

Turkia

Kullanıcı

Baktık Ki Kapıdan Olmuyo Bacadan Girelim Dedik koptum Sonrası Noel Baba Geldi Bacadan Ben Girerim .. Sizin Ne isiniz Var Burada Diyip Bizi Bacadan Asagıya Attı :D:D

.)))
Takdir ettigimi belirteyim.
Yasak bölge derken devlet buba elmi attı oraya sit alanımı resmen artık .))
Resmi kazımı baslatıldı yoksa.

Kervan07

Vip Üye

usta biraz detaylı bilgi versen memnun olrum..şimdi akıllara sizin kaçak kazı yaptığınız düşüncesi geliyor..eminimki öyle bir durum söz konusu değildir..

neden yasaklı bölge?

Gitti

Kullanıcı

Baktık Ki Kapıdan Olmuyo Bacadan Girelim Dedik koptum Sonrası Noel Baba Geldi Bacadan Ben Girerim .. Sizin Ne isiniz Var Burada Diyip Bizi Bacadan Asagıya Attı :D:D

Noel baba şu ensesi kalın büyük adamlardan bitri mi yoksa devlet babanın ünifromalı ekiplerimi :)))

Sen bu konuyu actıgına göre muhtemelen devlet baba el attı işe sizde pacayı sıyırdınız ve rahatca paylaşıyosun .)))

MAdem böle bi fırsat var elinde tüm fotoları eklede gözümüzün pası silinsin be mübarek.
Canlı kanlı bi tümülüs acılışı sonucta bu,tam yapta hayır duamızı al .))

Turkia

Kullanıcı

Biz Orayı Devlet Babamıza Sutladık Onlar ilgilensin Biz Elimizi Ayagımızı Cektik Oradan :)

ankara

Güvenlik
Kullanıcı

Bu İşlere Başladıgın Zaman Herşeyi Göze Alıp Gireceksin .. Cesaret Risk Olmadan Başarı Elde Edilmez .. HARBiCi Ustam Dogru Yeri İşaret Etmiş Orada Çalışma Yapıldı .. Tünel’e Girildi .. Yaklaşık 20-25 Metre Gidildi Sonunda Sert Bi Kaya’ya Denk Geldi .. Ama Harbiden De Çok Sert Çıktı koptum

özellikle yaparlar ki soyulmasın siz kapıyı bulmadan sonuca zor ulaşırsınız bence.

ankara

Güvenlik
Kullanıcı

Biz Orayı Devlet Babamıza Sutladık Onlar ilgilensin Biz Elimizi Ayagımızı Cektik Oradan :)

şimdi açılan yerleri devlet bakanlık doldurur koptumkoptumkoptumkoptum kolluk güçleri aralıklarla kontorol eder(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)

Üst Alt