P*nis Işareti'nin Anlamı Nedir ? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

P*nis Işareti'nin Anlamı Nedir ?

wolf_52

Kullanıcı
Konu sahibi ustam kusura bakma bu konuyla biraz alakalı. Çıplak kadın resmi defineyle alakalimi?
hemde nasıl alakalı resimle ustam, ayrı bri konu aç bol yorum alacakdır, kadını bakdığı yer ve koları yön vercekdir verdiği yönleride geneiş açılı,resimle,konu sahibi kardeşim yapılan yorumları okumadı sanrım cvp vermemiş konu ya daha,alakadar olsaydı iyidi:)

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
hemde nasıl alakalı resimle ustam, ayrı bri konu aç bol yorum alacakdır, kadını bakdığı yer ve koları yön vercekdir verdiği yönleride geneiş açılı,resimle,konu sahibi kardeşim yapılan yorumları okumadı sanrım cvp vermemiş konu ya daha,alakadar olsaydı iyidi:)

ustama katılıyorum, resimli konu açmanda fayda var, çıplak olupta göbeksiz kadın işaretide olmaz sanırım, artık sen hamile de çok yemiş ondan şişmiş de, ne dersen de. konuyu aç arkana yaslan :)

meinblauesleben

Kullanıcı
Wolf ve Bozkurt ustam ben gidip görmedim sadece çıplak kadin diye aklimda kalmiş o konu açilmişken sormak istedim. Demekki alakaliymiş ustalarim saolun, gittigimde resimleyip de konu açayim şimdi resimsiz konu açsam tarif edemem çunkü kendi gözümle görmedim amma velakin basamak konum var benim o basamagin olerisinde derede oralarda biryerde. Konu sahibinden tekrar ozur dilerim usta hakkini helal et.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
c5c17f555798d33980b184bc05460d20.jpg
9b1a141d87dbdf10e074f91b5571b18a.jpg

Penis işaretleri böyle olur
Bence doğal oluşumlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolf_52

Kullanıcı
Wolf ve Bozkurt ustam ben gidip görmedim sadece çıplak kadin diye aklimda kalmiş o konu açilmişken sormak istedim. Demekki alakaliymiş ustalarim saolun, gittigimde resimleyip de konu açayim şimdi resimsiz konu açsam tarif edemem çunkü kendi gözümle görmedim amma velakin basamak konum var benim o basamagin olerisinde derede oralarda biryerde. Konu sahibinden tekrar ozur dilerim usta hakkini helal et.
hakim tepenin sıra kayalığında olur ekseriyetle, ermeni mıntıkasıdır yakın dönem...

FENERLi

Vip Üye
Malüm işaret mezar sembolü için kullanılır, bazen karşısında malüm mahsen olur, zor işler. Su ile iniltilidir aynı zamanda künklerle su getirirler mezarın üzerine,,, aynı zamanda suyun biriktiği toplandığı yer ile bağlantı kurulup o şekilde araştırma yapılır. Hatta ve hatta benim gördüklerim arasında dere içerisinde sekiz şeklinde kaya mezar dahi yapmışlar.
Not ;mağrada görürseniz eğer mutlaka suda vardır.

BABACONDA

DiScOvErY
Kullanıcı
videodaki gibi malum emare olmaz sarkit yada lapya niteliginde

Üst Alt