Parmaksız Ayak Izi. | Define işaretleri ve anlamları

Parmaksız Ayak Izi.

Kamil

Kullanıcı
selamlar,ikizceli usta ana kayada ust yuzeyde parmaksız ayak ızı,topuk kısmı derın,topuk kısmında gerıye dogru ufak bır kanal var,ayak ızının 11 adım gerısınde ana kayada D seklınde bır alın yuzey var traslı,onu sıvayla kapalıydı fakat boşluk yok,odanın alnı olabılırmı,buranın girişini bulamıyoruz,ana kayalıgın hemen dıbındenmı yoksa asagıdan tunellemı olur alt kısımda oturakta var saygılarımla.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Kıymetli kardeşim şimdi fındık toplama zamanı olduğundan ikizceli hocamız konunuza cevap verecek durumda değil siteye girme imkanı yok bahsettiğiniz işaretler çok çok güzel resimleme imkanınız varsa bl resimler çekin ve konunuza ekleyin tek parmaklı ayak izi istikametinde küçük bir balık sırtı bir yer olmalı hedef noktası orasıdır ayak izinin diğer bahsettiğiniz bulgularla alakalı olduğunu düşünmüyorum kolay gelsin...

wolf_52

Kullanıcı
selamlar,ikizceli usta ana kayada ust yuzeyde parmaksız ayak ızı,topuk kısmı derın,topuk kısmında gerıye dogru ufak bır kanal var,ayak ızının 11 adım gerısınde ana kayada D seklınde bır alın yuzey var traslı,onu sıvayla kapalıydı fakat boşluk yok,odanın alnı olabılırmı,buranın girişini bulamıyoruz,ana kayalıgın hemen dıbındenmı yoksa asagıdan tunellemı olur alt kısımda oturakta var saygılarımla.
yer güzel, lakin fotoraflarsanız hedef nokdaya varabiliriz,özelikle D oymanın orası,giriş orada,son nokdasıdır....

Kamil

Kullanıcı
yer güzel, lakin fotoraflarsanız hedef nokdaya varabiliriz,özelikle D oymanın orası,giriş orada,son nokdasıdır....
D oyma yok guzel kardesım,D eklınde kayayı duzeltmısler ve on yuzunu kapakla gızlemısler yalnız D nın arka yuzeyınde bosluk yok odanın alnı olabılır.

Kamil

Kullanıcı
D oyma yok guzel kardesım,D eklınde kayayı duzeltmısler ve on yuzunu kapakla gızlemısler yalnız D nın arka yuzeyınde bosluk yok odanın alnı olabılır.

Kamil

Kullanıcı
Lacıvert usta,yorumun ıcın teşekkurler,ayak ızınde parmak yok sen tek parmaktan bahsetmıssın,gerıde traslı D Seklınde yer ayak ızının 11 adım gerrsı ve ayak ızının topuk kısmında gerıye dogru ufak bır kanal var,burası ana kayalık ve sıralıdır bu sırada baska işaretlerde var ben yalnız bu kısımla ılgılenıyorum,tek merak ettıgım neden kayayı D seklınde tarsladılar ve sonra kapakla o yuzu gızledıler cok ılgınc,resımler cok var teferruatlı, D seklınde traslı yerın onunde gızlı bır kup resmı var,D nın hemen arkasında kayadan kartal bası var,bu sıralı kayalık hep ışcılık ınsanın kafası karsıyor.

wolf_52

Kullanıcı
neticede D , oyması olsun tıraşlanması olsun hepsi girişi veriir,bu d betimlenmeleri girişlerde kulanılır tümülüs, mahsen gibi yapaılarda sıkça görülmüşdür,girişin şeklide , D gibi olanlar sıkça vardır siizinkide bunlardan bir tanesi sadece.. odası altda da olabilr,mümkündür,bu tıraşlanmış D olan yer, üstünde farklı bir yeri işret etmiyorsa tabi. fotraf olmadığı için böyle afaki yorum yapmak zorunda kalıyoruz:(

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Kamil ustam resimler çok var teferruatlı diyorsun neden yüklemiyorsun bizimde kafamız karışsın istemiyorsun galiba
parmaksız ayak izi dediğin ne malum ayak izi olduğu görmek lazım kanımca hedef saptırmak için gerisine kanal ve giriş süsü yapılmış tıraşlı kaya

Kamil

Kullanıcı
haklısınız resımlerı gormeden hayalı yorum yapmış gıbı oluyor,işaret parmaksız ayak ızı resımlerı eklıycem sızde gorun,ayak ızının ust kısmında D seklınde yerı bombee olarak işlemiş,Lacivert usta gerıdekı yer sahte olabılır olmayabılırde bılmıyorum boşluk testı yapmak cok zor alan zemın dahı hep kaya,ne konussak bos resımlerı eklıyım tkrar yorumlayalım.

Kamil

Kullanıcı
parmaksız ayak ızı..

burası 11 adım gerıde gizlenmış D ve kapak,ust kısımdan ana su kanalı yapılmış

buda kapak kırıldıktan sonra cıkan D yuzey.

Üst Alt