Çok sevinirim ustamBu konuda ben tecrübe edindim ama bunu @SiyahBeyaz size anlatsa daha doğru olur. O zaman iyi mi kötü mü siz karar verin.![]()
Çok sevinirim ustamBu konuda ben tecrübe edindim ama bunu @SiyahBeyaz size anlatsa daha doğru olur. O zaman iyi mi kötü mü siz karar verin.![]()
Ben kullandım. Altın bronz gümüş görmüyor mıknatıslanan metalleri görüyor boşluk içindeysede görür. Ama alıp altın arayacaksanız almayın. Parasal sıkıntı yoksa alınır. Bölge genişce taranıp yerin altı çıkarılıp gradyometre ile nokta yapılabilir. Yada direk boşluk arıyorsanız da olabilir. Yüksek bütçeli hobilerde tavsiye ederim (ama yanına gradyometre dedektör şart)kısıtlıysa tavsiye etmem. Benim kullandığım model RBI M4 idiBu cihazla ilgili bilgisi olan ustalarımdan fikir istirham ediyorum.Guvenilir bir cihaz mı acaba?
Teşekkürler ustamBen kullandım. Altın bronz gümüş görmüyor mıknatıslanan metalleri görüyor boşluk içindeysede görür. Ama alıp altın arayacaksanız almayın. Parasal sıkıntı yoksa alınır. Bölge genişce taranıp yerin altı çıkarılıp gradyometre ile nokta yapılabilir. Yada direk boşluk arıyorsanız da olabilir. Yüksek bütçeli hobilerde tavsiye ederim (ama yanına gradyometre dedektör şart)kısıtlıysa tavsiye etmem. Benim kullandığım model RBI M4 idi