Ustam bu piramidin bulunduğu bölgede dahil çevrede piramit şeklinde bir çok taş varmış. Mısır'da bu kadar yoktur herhalde. Çokluk söylediklerinizin geçerliliğini etkiler mi?işte bu işaret ta kendisi, üzerinde el işçiliği olduğu gayet aşikar. bölgenin kutsandığı anlamı taşısa da, giriş bu taşla ona yaslanmış kayanın arasından bile olabilir. o derece yakın yani, Allah c.c. kolaylık versin inşaallah.
Ustam hikayeyle beraber @aliveli44 ustanın bahsettiği dolu küp hepsinde ayrı ayrı var mıdır?daha iyi. kutsanmış alan, mezarlık. her piramidin ayrı bir hikayesi vardır. her birinin ayrı ayrı sahibi vardır. boşluk testi olayı kökünden çözer inşaallah.
Boşluk varmı baktınmı,baksan sonuca ulaşırsın,Göstermiş olduğun taşın üzerindeki sembollerde çözülmüştü,bence diğerleride varsa farklı şeyler anlatıyorda olabilir görülmesi gerekir,Ayrıca Hz Yusuf (as)ın Firavun'un yanına köle olarak çocuk yaşta kağnı ile giderken filminde senin bu pramitlerden görmüştüm sana ipucu
Yapılış amaçları hakkında birşey diyemicem yanlış bilgilendirmek istemem sadece o filmde görmüştümBoşluk olup olmadığına bakamadım ne yazık ki ustam. Bahsettiğiniz filmin tamamını izlemedim. O sahneyi hatırlamıyorum. Yapılış amaçları aynı mı?
Ustam hikayeyle beraber @aliveli44 ustanın bahsettiği dolu küp hepsinde ayrı ayrı var mıdır?