Merhaba ustalarım bu yeri daha önceden gitmiş incelemiştim karmaşık biyer olduğu için üzerine düşmedim bu piramit kaya yüzeyi işçilikle düzlenmişti. bu resimi çektiğim yerden çubuklar çok güçlü çekim alarak beni bu piramidin tam 7 - 8 metre altında biryere getirdi boşluk tespiti yaptım boşlukta değerliyi tam köşe notasında verdi fakat boşluğu her alışımda uzunluk devamlı değişiyordu ben ilk almamda 4x6 daha sonra 4x5 sonra 4x4 sonra 4x5 gibi devamlı değişiklik gösterdi bu konuyu ozaman ersan ustamla görüştüm oda ya çökmüş mahzen yada dolgu topraktır dedi ne ise anlatıma devam edeyim o gördüğünüz piramit kayanın yanındaki kayalık alan biraz aşağı inip bakınca genişçe içe doğru oyulmuş kamyon rahat girer şekilde 4 metre sonrasında mağara girşi ağzı kapalı üstünde üst üste birbirini dengeler kayalar vardı malesef resimler yok resimleri ekleyeyim devam ederiz
Burda işaretledim boşluk değerli ve mağara yerini
Ustalarımdan fikirlerini rica ediyorum resimler yetersiz ama elde kalanlar bunlar
@A21MEDLİ @NOVANDA @ikizceli @ersan @ASİAVCI @ÇALKAYA 28
Burda işaretledim boşluk değerli ve mağara yerini
Ustalarımdan fikirlerini rica ediyorum resimler yetersiz ama elde kalanlar bunlar
@A21MEDLİ @NOVANDA @ikizceli @ersan @ASİAVCI @ÇALKAYA 28