power pulse gradyometre | Define işaretleri ve anlamları

power pulse gradyometre

ahmet14

Kullanıcı
slm arkadaslar bir süredir power pulse gradyosunu arastırıyorum pek bilgi bulamadım ama sensörleri kaliteli.cihazı alma ihtimalim var ama gerçek arazi testleri varmı 5 6 metrede tünel yada oda çekimleri videolu.

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
Detaya girmeden son söz:
Markası önemli değil, bütün markalarda durum aşağı yukarı bu şekildedir.

Bu cihazların yeraltindaki boşlukları ve kaya içindeki boşlukları bulduğunu kabul edelim; buluyor. Kaya içindeki boşluk da başarı %100 diyelim. Toprak içindeki boşluk da daha farklı unsurlar mevcut.

Lakin bu boşluk içinde METAL varsa boşluğu da görmüyor. Metal, sensörleri boşa düşürüyor.

İçinde metal olmayan bir boşluğun benim açımdan hiçbir kıymeti yoktur.

-alınti-

ahmet14

Kullanıcı
Detaya girmeden son söz:
Markası önemli değil, bütün markalarda durum aşağı yukarı bu şekildedir.

Bu cihazların yeraltindaki boşlukları ve kaya içindeki boşlukları bulduğunu kabul edelim; buluyor. Kaya içindeki boşluk da başarı %100 diyelim. Toprak içindeki boşluk da daha farklı unsurlar mevcut.

Lakin bu boşluk içinde METAL varsa boşluğu da görmüyor. Metal, sensörleri boşa düşürüyor.

İçinde metal olmayan bir boşluğun benim açımdan hiçbir kıymeti yoktur.

-alınti-
bnm için önemli olan bosluk mezar tünel odadır .içindeki metali hiç bir cihaz görmez cihaz metali görmedi diye orada metal olmadıgı anlamı gelmez metal küçüktür görmez bosluk 3 4 metrededir tavandan zemindeki metal derinligi 5 metreleri bulur göremezsin.bütün cihazları çok iyi bilirim özel üretim yasa dısı yollarla parça getirilerek 100 wat gücündeki cihazla bile testlerde görmüyor. cihazdan çıkan elektromanyetik dalga cihaz çalıstıgında insanı etkiliyor nerdeyse bayıltacak öyle bir cihazla bile göremiyosun.ama mahseni 20 metrelerde görüyor.

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
bnm için önemli olan bosluk mezar tünel odadır .içindeki metali hiç bir cihaz görmez cihaz metali görmedi diye orada metal olmadıgı anlamı gelmez metal küçüktür görmez bosluk 3 4 metrededir tavandan zemindeki metal derinligi 5 metreleri bulur göremezsin.bütün cihazları çok iyi bilirim özel üretim yasa dısı yollarla parça getirilerek 100 wat gücündeki cihazla bile testlerde görmüyor. cihazdan çıkan elektromanyetik dalga cihaz çalıstıgında insanı etkiliyor nerdeyse bayıltacak öyle bir cihazla bile göremiyosun.ama mahseni 20 metrelerde görüyor.
Şöyle söyleyeyim,
Tünelde, odada metal varsa bi cihazlar odayı da göstermez.
Yani bu cihaz burada tünel, oda var derse, bu tünelde odada metal yoktur zaten.
Bu bu cihazlar demiyor, fizik kuralı devreye giriyor.

Açıklayıcı olabildim mi bilemiyorum.

ahmet14

Kullanıcı
Şöyle söyleyeyim,
Tünelde, odada metal varsa bi cihazlar odayı da göstermez.
Yani bu cihaz burada tünel, oda var derse, bu tünelde odada metal yoktur zaten.
Bu bu cihazlar demiyor, fizik kuralı devreye giriyor.

Açıklayıcı olabildim mi bilemiyorum.
gpr kullanırsan hem odayı hem metali görürsün kaliteli bir gpr.

ahmet14

Kullanıcı
gpr kullanırsan hem odayı hem metali görürsün kaliteli bir gpr.
bu gördügün manyetik sensörle çekilmis görüntü odanın girisindeki mavi kırmızı olan anomali içi sarıdolu küptür.kilise arazisidir işareti tavuktu tavugun oldugu tası devirip çekim atılmıstır.ve yer açılmıstr.yani hem odayı hemde metali görebiliyorsun cihazı kullanmayı iyi bildikten sonra sıkıntı yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260711_202658_Gallery.jpg
    Screenshot_20260711_202658_Gallery.jpg
    583.3 KB · Görüntüleme: 10

_Trakyalı_

Vip Üye
Gradyometre, manyetik uzayın değişim oranını, gradyanını ölçer.
Ferromanyetik malzemelere aşırı duyarlıdır.
Altın, diyamanyetik olduğu için neredeyse dünyanın manyetik alanında hiçbir bozulma yaratmaz.
Boşlukta, manyetik alanı bozmaz.

Gradyometre, bir yapıyı oluşturan malzemelerin manyetik geçirgenliğine bakar. Odanın duvarları taş, kaya ise manyetik geçirgenliği çok düşüktür. Gradyometrenin umurunda olmaz.
Odanın içinde ki altın da gradyometrenin umurunda olmaz.
Odanın içindeki boşluk, manyetik geçirgenliği neredeyse 1 dir. Gradyometrenin yine umurunda olmaz.

Sonuç olarak, bir gradyometre için içi altın dolu bir oda, çevresindeki topraktan farksızdır. Tamamen görünmezdir.

wolçan30

Kullanıcı
sonuç olarak hiç bir cihaz işe yaramaz diyorsunuz

Üst Alt