Proton Dedektörler Nasıldır?

trakdefin

Kullanıcı
Proton, M2-m5, ELic LB2-3-4-8 veya Kop-4-8.....

Sorum Şu;
Proton cihazlar, bırak 50 metreyi, bana 5-10 metre yeter,
Bu 5-10 metre mesafedeki, yerin altındaki altın,gümüş,metal verisini tam doğru olarak veriyormu?
Çoğu kişi proton cihazlarını boş olduğunu söylüyor. Ama sağlam veri olduğunuda söyleyen var?.

sizce bu proton dedektörler nasıldır ? / kullanıp test edenler yorumlarınız nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Proton, M2-m5, ELic LB2-3-4-8 veya Kop-4-8.....

Sorum Şu;
Proton cihazlar, bırak 50 metreyi, bana 5-10 metre yeter,
Bu 5-10 metre mesafedeki, yerin altındaki altın,gümüş,metal verisini tam doğru olarak veriyormu?
Çoğu kişi proton cihazlarını boş olduğunu söylüyor. Ama sağlam veri olduğunuda söyleyen var?.

sizce bu proton dedektörler nasıldır ? / kullanıp test edenler yorumlarınız nedir?
Cihazın özellikleri kısmını sildim, firmayı biz de sizin bildiğiniz kadar biliriz. Firmayla ilgili iyi ya da kötü bir şey söylememiz sadece tahminden ibaret olur.
Dedektörle ilgili kısmını kullanan arkadaş varsa cevaplar. Memnun olanda vardır, işe yaramıyor deyip satmak isteyende vardır. Kiralayıp test edip kendiniz görün. Metal ayrımı konusunda en azından bizim bildiğimiz yanılmayacak cihaz yoktur.

KaranLik

Kullanıcı
M2 kullandım 1 yıl dolmadan sattım hayal kırıklığından başka bir şey vermedi. Yada sıfır alınan ürün arızalı çıktı. Sattığım da hayır görmedi o da sattı. Piyasada tutulan ama iş yapamadık.

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
@SiyahBeyaz evet hocam senden yorum beklioyruz ?
Bak benim güzel kardeşim öncelikle protonun a,b,c, Sclass S60 S90 bilmem ne serisi serileriyle malzeme bulma fikrini aklından çıkart. Çünkü Proton serileri asla ve asla altını yada gümüşü görmüyor görmez.!!! Aksini iddia eden iddiasını kanıtlamakla mükelleftir... Yalancının alnını karşılarım, çünkü Türkiyeyi gezdim, evrakli hazır yerler muazzam işaretli alanlar vesaire...
Şimdi malı görmez kısmını anladığını varsayarak, devamına bir soru ile açıklık getirmek istiyorum.
Soru: Proton ne işe yarar ?
Cevap: Boşluk bulmaya birebirdir. Boşluğun dolu yada boş olması farketmez doluysa da sadece boşluk görürsün, boşsada...
Handikap: Cihazın kalibrasyon ayarı bozuluyor sensörler hassas dikkat etmek gerek. Eğer kalibrasyon ayarı bpzulmussa 7 metreye kadar sapma yapar...
Avantaji: Diğer boşluk bulan cihazlara nispeten ( maniotemetre, gpr radar, rezistivite ) Kullanımı çok kolay....
Daha sorunuz olursa bunların üstüne devam ederiz...

Üst Alt