Üstadım çok istedim ama zaman vakit olmadı ben helikopter hastasıyım o konuda
hayırolsun inşaallah paşam
Paşam bir abimizin yeğeni yapıyor bu işi 120mi dedi 150 km'mi ne çıkıyormuş araba hatta video çekmiş normal araba ile kapıştırıyorlardı![]()
![]()
![]()
olmazsa sorayım senin için ama ama istanbulda değil çocuk sırf bu işi yapıyor modifiye falan yapıyor aklıma hayalime sığmadı diyebilirim normal araba ile yarışa girdiğinde
![]()
![]()
bozkurt ustam bende bir kaç model kullandım rc onroad fakat yedek parcasını bulamayınca soğudum bu hobiden.yaklaşık 5 yıldır ilgilenmiyorum..hobi sitelerine üyeliğimde vardı bilgi alış verişi yapmak için fakat kimse yardımcı olamamıştı yedek parca konusunda..benden sana tavsiye ne alırsan al fakat yedek parçası mutlaka bulunan cinsden olsun..yoksa aldığın aracı bozulunca çöpe atmak zorundasın...
buradan bilgi alabilirsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
eywallah dostum,
sana zahmet, rc on rood model, elektrıklı, hem drift hem asfalth olacak sekılde kullanılcak.
ustam, tesekkur ederım, evet parça sıkıntısı varmıs doğru, lakin tamiya adlı modelde bu sıkıntı yokmus.baktım bıraz.
benzinli model arabalarla ben de ilgilendim bir ara ama çok masraflı iş usta yaa.ufak bir tane var bende, oda guzelde, ben arabaolayına sarmak istiyorumda, ön bilgi alabilecegım deneyımlı arkadaşlara ıhtıyacım var![]()