Zaten en çok demreli için demiştim hodri meydanşuan mesaideyim . gün içinde cevabı verecem. demreli gelirmi bilemem.

Zaten en çok demreli için demiştim hodri meydanşuan mesaideyim . gün içinde cevabı verecem. demreli gelirmi bilemem.
Ustam, gider gitmez çektim ama, gündüz bağ bahçe işleri vardı, arılar için kek hazırladım, akşam da misafirler vardı, ondan geciktirdim, kusura bakmayın.Onu ilk ben sordum hocam kaciriyorsunuz bazi yazilari @TRUVA ustam bir gun sure verilmis ana foto gece gece geldi akşamdan cok bekledik gece ikide anca geldi ben sandimki fotoyu her halde gece çekti diye ama gündüz den çekmiş![]()
Eyvallah gardaş bendahil mekandaki arkadaslar ve yarışmacı olmak için gün boyu ve aksam hecanli bi bekleyiş vardi malumunuz böyle olunca foto gece gelince sanki zamanı kisami ttuttunuz gerci bilen için zaman nedirki aninda surda der derde maşallah bir foto gelmissiniz komple araziyi almışsınız bya diger taraflarda da varsaki vardır bilemeyiz bi yerde bi cumhuriyet altını nida görmeye bilurlerde burasi muamma olabilir bilgilerinize teşekkür ediyorumUstam, gider gitmez çektim ama, gündüz bağ bahçe işleri vardı, arılar için kek hazırladım, akşam da misafirler vardı, ondan geciktirdim, kusura bakmayın.
Ben basta peşin söyledim. Bende sallama yok. Tamamen hislerimle alakalıdır. Sonra cinci üfürükçü filan deyip çullanmayın banaZaten en çok demreli için demiştim hodri meydan![]()
Estağfurullah hocam öyle bir kelime sizin icin mümkün değil kullanamam böyle düşünmenize sebeb oldu isem sizden vede tum site den özür dilerimBen basta peşin söyledim. Bende sallama yok. Tamamen hislerimle alakalıdır. Sonra cinci üfürükçü filan deyip çullanmayın bana
Böyle ucuz kurtulamazsin UstamBen basta peşin söyledim. Bende sallama yok. Tamamen hislerimle alakalıdır. Sonra cinci üfürükçü filan deyip çullanmayın bana
Ben teşekkür ederim kardeşimEyvallah gardaş bendahil mekandaki arkadaslar ve yarışmacı olmak için gün boyu ve aksam hecanli bi bekleyiş vardi malumunuz böyle olunca foto gece gelince sanki zamanı kisami ttuttunuz gerci bilen için zaman nedirki aninda surda der derde maşallah bir foto gelmissiniz komple araziyi almışsınız bya diger taraflarda da varsaki vardır bilemeyiz bi yerde bi cumhuriyet altını nida görmeye bilurlerde burasi muamma olabilir bilgilerinize teşekkür ediyorum
kurtulmaya çalışmıyorum. her an cvp gelebilir. Alanmı işaretleyeyim noktamı onu söyleBöyle ucuz kurtulamazsin Ustam![]()