Resim vb. üzerinde radyestezi

El-Ensari

Kullanıcı
Onu ilk ben sordum hocam kaciriyorsunuz bazi yazilari @TRUVA ustam bir gun sure verilmis ana foto gece gece geldi akşamdan cok bekledik gece ikide anca geldi ben sandimki fotoyu her halde gece çekti diye ama gündüz den çekmiş 🤣🤣🤣
Ustam, gider gitmez çektim ama, gündüz bağ bahçe işleri vardı, arılar için kek hazırladım, akşam da misafirler vardı, ondan geciktirdim, kusura bakmayın.

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Ustam, gider gitmez çektim ama, gündüz bağ bahçe işleri vardı, arılar için kek hazırladım, akşam da misafirler vardı, ondan geciktirdim, kusura bakmayın.
Eyvallah gardaş bendahil mekandaki arkadaslar ve yarışmacı olmak için gün boyu ve aksam hecanli bi bekleyiş vardi malumunuz böyle olunca foto gece gelince sanki zamanı kisami ttuttunuz gerci bilen için zaman nedirki aninda surda der derde maşallah bir foto gelmissiniz komple araziyi almışsınız bya diger taraflarda da varsaki vardır bilemeyiz bi yerde bi cumhuriyet altını nida görmeye bilurlerde burasi muamma olabilir bilgilerinize teşekkür ediyorum

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Ben basta peşin söyledim. Bende sallama yok. Tamamen hislerimle alakalıdır. Sonra cinci üfürükçü filan deyip çullanmayın bana
Estağfurullah hocam öyle bir kelime sizin icin mümkün değil kullanamam böyle düşünmenize sebeb oldu isem sizden vede tum site den özür dilerim

El-Ensari

Kullanıcı
Eyvallah gardaş bendahil mekandaki arkadaslar ve yarışmacı olmak için gün boyu ve aksam hecanli bi bekleyiş vardi malumunuz böyle olunca foto gece gelince sanki zamanı kisami ttuttunuz gerci bilen için zaman nedirki aninda surda der derde maşallah bir foto gelmissiniz komple araziyi almışsınız bya diger taraflarda da varsaki vardır bilemeyiz bi yerde bi cumhuriyet altını nida görmeye bilurlerde burasi muamma olabilir bilgilerinize teşekkür ediyorum
Ben teşekkür ederim kardeşim

Üst Alt