@Kader25 kocaman sen 1000 tane dedin tamam ustadir hakkidir dedik 1001ciyi bize bayram harcligi ver dedik ama sen hedefi birde 100 kg yaptin kocaman sen yakinda hedefi 1 tona cikaracaksin bu gidisle şu erzincandaki çöken altın madeni ocağını sana alalim sen oralarda oyalan korkarim bize bir tane bile koymayacaksin abiMeloni abla kiziyor abi.
Hepsi benim diyor.
Üstteki sarilardan 100 kilosunu alayim
Gerisi ona kalsın.
Eline sağlık abi.
100 kilo muMeloni abla kiziyor abi.
Hepsi benim diyor.
Üstteki sarilardan 100 kilosunu alayim
Gerisi ona kalsın.
Eline sağlık abi.
kader ustam eskiden beri 100 kilo diyordu yanlış yok burdan 2 kişiye biraz pay ayırıyor onlar kendilerini bilir@Kader25 kocaman sen 1000 tane dedin tamam ustadir hakkidir dedik 1001ciyi bize bayram harcligi ver dedik ama sen hedefi birde 100 kg yaptin kocaman sen yakinda hedefi 1 tona cikaracaksin bu gidisle şu erzincandaki çöken altın madeni ocağını sana alalim sen oralarda oyalan korkarim bize bir tane bile koymayacaksin abi
@_Trakyalı_ ustam benim elimi çabuk tutup bu işi biranevvel öğrenmem lazim yoksa @Kader25 usta sarıkızların hepsini silip süpürecek
@GÜLBAHÇELi ustam şu sarıkızları @Kader25 ustaya gösterip durma abi kocaman coşuyor ha bire hedef yükseltiyor arada olan bizim bayram harçlığına oluyor sen bilirsin abi bu kocamana taş, toprak, demir göster