teşekkür ederiz bu bilgi için usta...
merhaba ustam bundan 2 sene evel tek tekci makineylen sike ararken buna benzer pisirilmis kilden yapilma ce boynuna asma bir sey bende buldum yer eski roma yasam yeriydi .BEZEN ARKADAŞLAR BU TUR İŞARETLERE RASTLIYOR VE YORUMLAR ŞU ŞEKİLDE OLUYOR VAJİNAYIDA BUL TABİ BULA BİLİRSEN BİR YARIĞI CEKİP AHA BULDUM DİYEREK SEVİNLE BİZLERE KOŞUYOR ŞİMDİ NE YAPACAĞIM DİYE BİZLERDE GİR BU YARIĞIN İÇİNE DUVARLARI İYİ ARAŞTIR YOKLA DİYORUZ KOMEDİYE BAKINNN İŞARET TESÇİLLİDİR BU AMAÇLA YAPILDIĞINA DAİR
bu şeyi bir de boyunlarına mı asıyorlarmış...merhaba ustam bundan 2 sene evel tek tekci makineylen sike ararken buna benzer pisirilmis kilden yapilma ce asma bir sey bende buldum yer eski roma yasam yeriydi .
evet usta buldumu benm bilem inanamadim o zamanblar bu roma karilari beli olsun dedye kim ne ise calisirdini .bu şeyi bir de boyunlarına mı asıyorlarmış...
demek ki sağlammış ustam, bu kadar sene bişey olmadığına göre...evet usta buldumu benm bilem inanamadim o zamanblar bu roma karilari beli olsun dedye kim ne ise calisirdini .
hemde okadar pisurmislerki
bunca seneler hic bir sey olmamis .