Seni ben önce sarartıcam sonra da karartıcam merak etmeBen ben ben![]()

Seni ben önce sarartıcam sonra da karartıcam merak etmeBen ben ben![]()
Eyvallah ben renksiz olaydım iyiydi mademki renglendik tekrardan o zaman kırmızıları bir günlük dahi olsa banlayacak kadar yetki ver@Deli Fırat ustamızın rengi mevsime uygun olarak sarartılıp moderatörlüğe geçirilmiştir. Kendisine ve mekana hayırlı olsun
Yav arkadaş Roniden mi kaynaklanıyor bu renklileri banlama isteğiEyvallah ben renksiz olaydım iyiydi mademki renglendik tekrardan o zaman kırmızıları bir günlük dahi olsa banlayacak kadar yetki verzalım balıkçı
![]()
Bendeki intikam ya diğerlerine ne oluyo. Bak renksiz tehlikeli ilk onu yok edelim sonra koçyiğidi. Deli abeme elleme o mirası bırakmadan karışamayızYav arkadaş Roniden mi kaynaklanıyor bu renklileri banlama isteğirengi değişen gözünü başkasına dikiyor
![]()
Benimki mahsun bir istek ma ne olmuş bir kırmızıyı banlasam örneğin balıkçıYav arkadaş Roniden mi kaynaklanıyor bu renklileri banlama isteğirengi değişen gözünü başkasına dikiyor
![]()
Zalım botanikçiBendeki intikam ya diğerlerine ne oluyo. Bak renksiz tehlikeli ilk onu yok edelim sonra koçyiğidi. Deli abeme elleme o mirası bırakmadan karışamayız![]()
Oylama yapalımBenimki mahsun bir istek ma ne olmuş bir kırmızıyı banlasam örneğin balıkçı
Zalım botanikçihatta rengsizin dediği gibi zalım otçu
![]()
Bu renkli banlama isteği sende fazla kötü örnek oluyorsunBendeki intikam ya diğerlerine ne oluyo. Bak renksiz tehlikeli ilk onu yok edelim sonra koçyiğidi. Deli abeme elleme o mirası bırakmadan karışamayız![]()
Şartlar eşit değilOylama yapalımdemokratik bir banlama olsun
![]()
Agam, Sen onlarin kirmizi olduguna bakma hele. Biz daha coguz. Renklerine guveniyolar onlar. @Roni yi banladim mi tamamdir, yikilir onlar.Şartlar eşit değilzalım balıkçı