Rüyasında Ses Duydu Heykel Buldu | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Rüyasında Ses Duydu Heykel Buldu

Meltun

Kullanıcı
Hikaye güzel ve mantıklı ,haber verdim ilgilenen olmadı da eklenmiş. Olay tatlıya bağlanmış. Nasip Allah c.c. Cümlemize böyle rüyalar nasip etsin.Saygılarımla

DeLiCebey

Vip Üye
Bana da rüyada cubuk tarifi veriyorlar :)) demiyorlarki evin bahcesinde bir küp var :))

Düşünce Düşüneni Düşündükce Düşündürmüyorsa Düşünen Gerçek Manada Düşünmüyor Demektir.

DeLiCebey

Vip Üye
:D hahahahaaaaa :D benide alacaklılar arıyor rüyamda ter içinde uyanımış oluyorum:D
Hic deme ustam adam elinde döner bicagiyla kovaliyor parami ver diye :)))

Düşünce Düşüneni Düşündükce Düşündürmüyorsa Düşünen Gerçek Manada Düşünmüyor Demektir.

TEVFiK

Vip Üye
Hic deme ustam adam elinde döner bicagiyla kovaliyor parami ver diye :)))

:D vallahi sayın ustam güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim :eek::D çok zor çookk sizinki iyimiş ya beni ağaç kesen motorlu bıçakla kovaladılar :D beni ağacı keser gibi kesecekmiş bende kaçtım tabii.:D(ağla)

DeLiCebey

Vip Üye
:D vallahi sayın ustam güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim :eek::D çok zor çookk sizinki iyimiş ya beni ağaç kesen motorlu bıçakla kovaladılar :D beni ağacı keser gibi kesecekmiş bende kaçtım tabii.:D(ağla)
Valla ustam sizinki daha kötü :)

Üst Alt