Rus Topo Haritasi | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Rus Topo Haritasi

Dedektif

Vip Üye
Suistimal edilen gereksiz bir konu hakkında, biri ilk mesajını yazıyor.
Her nasilsa , başka biri ilk mesajını yazıp ben sana özelden yardımcı olayım diyor.

Daha iyi senaryo kurmaya ihtiyaç bile duymuyorlar.
Alenen aklımızla alay ediyorlar bana göre.

Kim düşerse..

Ustam,Bilginiz dahilinde bu gereksiz kaynağın olumlu olumsuz tarafını yazsarsanız ihtiyacı olanlar da faydalırken daha bilinçli olurlar..

Mesela bu haritada gösterilen değirmenleri yerinde bulamadınız mı?
gittiğiniz nokta su akarı yerine kayalık mı çıktı ? Kilise köprü yerleri mi yanlış,yerlerin eski isimleri mi yanlış..

Bana göre,ARAŞTIRAN herkez en azından saygıyı hakkediyor

Dedektif

Vip Üye
Merhabalar, Rus Topo Haritasını duymuş muydunuz hiç? Haritadaki şekillerin anlamlarını çözemediğim için destek isteyeceğim bilen varsa..

Kardeş bu linkten bölgenizin haritasını bulun,Haritanın yan taraflarında sembol anlamları yazıyor,yukarıdaki link alman diye geçsede semboller geneli aynı anlamda..
Tapoya uygulamadan bakıyorsan sağ tarafta 3 nokta üst üste olan kısımdan harita açıklamaları yazısına tıkla ve her satırı kontrol et.

Nazicene tavsiyem de,uygulamayı bulduğun iz işaretin geçmişini teyit etmek için kullan..uygulama üzerinden işe başlarsan yolunu şaşırırsın

xxxqq

Kullanıcı

Kardeş bu linkten bölgenizin haritasını bulun,Haritanın yan taraflarında sembol anlamları yazıyor,yukarıdaki link alman diye geçsede semboller geneli aynı anlamda..
Tapoya uygulamadan bakıyorsan sağ tarafta 3 nokta üst üste olan kısımdan harita açıklamaları yazısına tıkla ve her satırı kontrol et.

Nazicene tavsiyem de,uygulamayı bulduğun iz işaretin geçmişini teyit etmek için kullan..uygulama üzerinden işe başlarsan yolunu şaşırırsın
teşekkür ediyorum benim için de geçmişinde ne olduğu önemli zaten, hemen bakicam şimdi çok teşekkür ederim tekrardan..🙏🏻

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
şekillerin anlamlarını bilsem kâfi benim için..
özelden yardım ederim diyen diğer arkadaşa sordum ben. Özelden nasıl yardım edecek ve neden özelden. Burası yardımlaşma paylaşma sitesi, özelden yardım edeceklerden genelde hayırlı bir şey çıkmaz, yıllardır bu özel mesajlardan dolayı suistimaller oldu, yardım etmek adı altında çıkar sağlamak isteyenleri açık ve net olarak engelleriz. Sizin durumunuzu bilmediğim için ben direk özelden yardım teklif eden kişiye @Mozo0077'ye sordum.

Son düzenleme:

xxxqq

Kullanıcı
özelden yardım ederim diyen diğer arkadaşa sordum ben. Özelden nasıl yardım edecek ve neden özelden. Burası yardımlaşma paylaşma sitesi, özelden yardım edeceklerden genelde hayırlı bir şey çıkmaz, yıllardır bu özel mesajlardan dolayı suistimaller oldu, yardım etmek adı altında çıkar sağlamak isteyenleri açık ve net olarak engelleriz. Sizin durumunuzu bilmediğim için ben direk özelden yardım teklif eden kişiye @Mozo0077'ye sordum.
anladım pardon, ben üzerime alınmışım..😅

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Geçen gün bir haber vardı.
Jandarma 4 kişi yakalamış define kazısı yaparken. Birisi Fas li çıkmış. 😁
Hemen fasliyi deport etmişler.

Aman dikkat.
Rüsyaya gidip işlem falan yapalım demeyiniz. Ruslar bize benzemez.
Zindana attıkları ölene kadar orada kalır unutur giderler. Türkiye resmi yazı yazsa filanca sizin hapishanedeymis diye cevaben hâşâ ne gördük ne biliyoruz, o dediğiniz şahsi heç tanımıyoruz diye karşılık verirler.

_Trakyalı_

Vip Üye
Ustam,Bilginiz dahilinde bu gereksiz kaynağın olumlu olumsuz tarafını yazsarsanız ihtiyacı olanlar da faydalırken daha bilinçli olurlar..

Mesela bu haritada gösterilen değirmenleri yerinde bulamadınız mı?
gittiğiniz nokta su akarı yerine kayalık mı çıktı ? Kilise köprü yerleri mi yanlış,yerlerin eski isimleri mi yanlış..

Bana göre,ARAŞTIRAN herkez en azından saygıyı hakkediyor
Sektörde 10 - 15 yılını, aktif tektekçi olarak geçirmiş birinin bilgi dağarcığı, dünya üzerindeki hali hazırdaki tüm uydu görüntü ve verilerini çerez diye yer.

Değirmenlerin , kiliselerin,sapellerin, antik kentlerin, uygarlıkların hangi dere boyunda,hangi tepede,hangi antik yolu kullandığını bilir.

Kendi yöresinin coğrafi özelliklerini, toporafyasini,antik yollarını, nerede bizans,nerede roma,nerede Selçuklu,nerede antik yunan yaşadığını bilmek için gezmek ve görmek gerekir.

Elin Rus'u bilmem kaç sene önce ciziktirdigi haritanın bilgi dagarcigina bel bağlayarak neyi bulacaksın?

Define yerlerini mi işaretlemiş?
Burada para var arayin mi demiş?

Tarihi yer mi arıyorsun?
Git çobanın birine, bir dal sigara ver anlatsın sana kaç tane degirmen var.

Koltuk tepesinde uydu görüntüsünden yer bakan değil, şapkasını, çantasını alıp ayak iyi bırakan bilir araziyi.

Hepsini geç.
Menfaatçi istilası var her yerde.
Tatlı su kurnazlığı için aportta bekleyen yüzlerce, binlerce adam var.

Herkese açık, sıradan basit bir haritayı, gel özele bilgi vereyim diyor adam.
Kim senin neyine özelden ihtiyaç duysun?

Sen rus topo haritasını kullanıyorsun ve mutluyum diye, ben de bunu gereksiz diye elestirmisim diye hallenme.

Benim derdim Tatlı su kurnazlariyla.
Kim neyi neyle kullanıyorsa kullansın banane.

Bunu, spesifik muhteşem bir bilgi hazinesi diye lanse edip çıkara dönüştürmeye çalışanlara gıcığım.
O kadar..

Dedektif

Vip Üye
Geçen gün bir haber vardı.
Jandarma 4 kişi yakalamış define kazısı yaparken. Birisi Fas li çıkmış. 😁
Hemen fasliyi deport etmişler.

Aman dikkat.
Rüsyaya gidip işlem falan yapalım demeyiniz. Ruslar bize benzemez.
Zindana attıkları ölene kadar orada kalır unutur giderler. Türkiye resmi yazı yazsa filanca sizin hapishanedeymis diye cevaben hâşâ ne gördük ne biliyoruz, o dediğiniz şahsi heç tanımıyoruz diye karşılık verirler.
Ustam define haritası
Sektörde 10 - 15 yılını, aktif tektekçi olarak geçirmiş birinin bilgi dağarcığı, dünya üzerindeki hali hazırdaki tüm uydu görüntü ve verilerini çerez diye yer.

Değirmenlerin , kiliselerin,sapellerin, antik kentlerin, uygarlıkların hangi dere boyunda,hangi tepede,hangi antik yolu kullandığını bilir.

Kendi yöresinin coğrafi özelliklerini, toporafyasini,antik yollarını, nerede bizans,nerede roma,nerede Selçuklu,nerede antik yunan yaşadığını bilmek için gezmek ve görmek gerekir.

Elin Rus'u bilmem kaç sene önce ciziktirdigi haritanın bilgi dagarcigina bel bağlayarak neyi bulacaksın?

Define yerlerini mi işaretlemiş?
Burada para var arayin mi demiş?

Tarihi yer mi arıyorsun?
Git çobanın birine, bir dal sigara ver anlatsın sana kaç tane degirmen var.

Koltuk tepesinde uydu görüntüsünden yer bakan değil, şapkasını, çantasını alıp ayak iyi bırakan bilir araziyi.

Hepsini geç.
Menfaatçi istilası var her yerde.
Tatlı su kurnazlığı için aportta bekleyen yüzlerce, binlerce adam var.

Herkese açık, sıradan basit bir haritayı, gel özele bilgi vereyim diyor adam.
Kim senin neyine özelden ihtiyaç duysun?

Sen rus topo haritasını kullanıyorsun ve mutluyum diye, ben de bunu gereksiz diye elestirmisim diye hallenme.

Benim derdim Tatlı su kurnazlariyla.
Kim neyi neyle kullanıyorsa kullansın banane.

Bunu, spesifik muhteşem bir bilgi hazinesi diye lanse edip çıkara dönüştürmeye çalışanlara gıcığım.
O kadar..
😀😃😄😁😆😅🤣😂

Üst Alt