Arkadaşlar bilen kimse yok mu?Merhabalar rus topo haritasının içerdiği bilgilerin doğruluk oranı nedir ikinci olarak haritadaki işaretlerin anlamlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi
Eski isimler,değirmen-kale vb.konumları ile ilgili fikir veriyor..örneğin değirmen yeri gözüken bir noktada kalıntısını gördüm..işlenen arazide çoğu kayıp..Arkadaşlar bilen kimse yok mu?
İlginize teşekkür ederim sağolun uygulamada işaretler olması lazımdı ancak işaretler ilgili kısımda işaretler yokEski isimler,değirmen-kale vb.konumları ile ilgili fikir veriyor..örneğin değirmen yeri gözüken bir noktada kalıntısını gördüm..işlenen arazide çoğu kayıp..
Hatırladığım kadarıyla Haritanın yan kısmında simge anlamları yazıyordu ama linki bulamadım..aşağıdaki link işine yarayabilir.
34.işaret değirmeni ifade ediyor..çeviri kullanman lazım..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Uygulamada değil,site üzerinden bulmaya çalışın..bölgesel harita dosyaları ve açıklamaları vardı..dediğim gibi linki hatırlamıyorumİlginize teşekkür ederim sağolun uygulamada işaretler olması lazımdı ancak işaretler ilgili kısımda işaretler yok
Topo haritasının mı sitesinden bulmaya çalışayımUygulamada değil,site üzerinden bulmaya çalışın..bölgesel harita dosyaları ve açıklamaları vardı..dediğim gibi linki hatırlamıyorum
Buradan bak..link aşağıda,bölge haritasını indir.yanlarda işaret açıklamaları varTopo haritasının mı sitesinden bulmaya çalışayım
Teşekkür ederim sağolunBuradan bak..link aşağıda,bölge haritasını indir.yanlarda işaret açıklamaları var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.