Rus topografi haritası | Define işaretleri ve anlamları

Rus topografi haritası

MİR.

Kullanıcı
Merhabalar rus topo haritasının içerdiği bilgilerin doğruluk oranı nedir ikinci olarak haritadaki işaretlerin anlamlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi

pelteks

Kullanıcı
Arkadaşlar bilen kimse yok mu?
Eski isimler,değirmen-kale vb.konumları ile ilgili fikir veriyor..örneğin değirmen yeri gözüken bir noktada kalıntısını gördüm..işlenen arazide çoğu kayıp..
Hatırladığım kadarıyla Haritanın yan kısmında simge anlamları yazıyordu ama linki bulamadım..aşağıdaki link işine yarayabilir.

34.işaret değirmeni ifade ediyor..çeviri kullanman lazım..

MİR.

Kullanıcı
Eski isimler,değirmen-kale vb.konumları ile ilgili fikir veriyor..örneğin değirmen yeri gözüken bir noktada kalıntısını gördüm..işlenen arazide çoğu kayıp..
Hatırladığım kadarıyla Haritanın yan kısmında simge anlamları yazıyordu ama linki bulamadım..aşağıdaki link işine yarayabilir.

34.işaret değirmeni ifade ediyor..çeviri kullanman lazım..

İlginize teşekkür ederim sağolun uygulamada işaretler olması lazımdı ancak işaretler ilgili kısımda işaretler yok

pelteks

Kullanıcı
İlginize teşekkür ederim sağolun uygulamada işaretler olması lazımdı ancak işaretler ilgili kısımda işaretler yok
Uygulamada değil,site üzerinden bulmaya çalışın..bölgesel harita dosyaları ve açıklamaları vardı..dediğim gibi linki hatırlamıyorum

Üst Alt