s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık..

İRON

Kullanıcı
A
(1)
(2)
wwv.definemekani.com
(3)ekani.com/?di=RPP6[/IMG](3)
(4)
(5)
(6)
(7)
(8)
(9)
(10)
(11)
(12)
----

KANAS_USTA

Vip Üye
Cevap: s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık..

değerli fakir kardeşim zengın olmaya ramak kalmış bılmem farkında mısın .

konunu enıne boyuna ınceledım gorecegımı gordum,

fakat sen degırmenden bahsetmedın neden ki ! :)

ASİAVCI

Kullanıcı

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kanas ustam. bozkurt ustaya söyleyelim de zengin baba yapsınmı bu konu açan fakir baba ustanın kullanıcı adını :D

allahım inşallah fakir baba ustamıza bol bol ver yarabbi. sen ona ver, fakir ustada garibe düşküne muhtaça yardımcı olur inşallah. kazancınızın zekatını unutmayın ustam. bizim çalışmalara da bi sponsor lazım :)

KANAS_USTA

Vip Üye

aklını kullanır gayret ederse neden olmasın harbıcı.
ALLAH herkesın hakkında hayırlı olanı versin.

İRON

Kullanıcı

a.s mubarek kanas kardeşim.mevlanın izni ile inş.nokta atışı yaparsın bu veya başka yollayacağım işaretlere.mubarek usta değirmenden bahsetmişsin şahsen ben yerini göremedim duymadım da lakin olabilir.çünkü eskiden fotodaki gördüğünüz dağın butun kar suyu bu dereden geçiyordur.ama gelin görünki şimdilerde çok nadir gelir geçer su.oda fazla yagdıgında olur toplanıp gelir geçer o dereden.zaten burası köyümüzün hemen arka kısmı oluyor yuruyerek yarım saatimi alır.gerçi ben buranın çoktan işi bitmiş diye biliyordum ama bakalım devamı mı var mı yok mu zmanla ustaların yardımı ile netleşir inş...yardımlarınız ved egüzel yorumlarınız için a.r.o diyor sevgileirmle selamlıyorum sizleri mubarekler.selametle kalınız.

İRON

Kullanıcı

a.s asi usta.valla ayak var mı yokmu tam olarak bilemiyorum çünkü dikkatlice bakmadım oyma desen oda öle ama inş yakında daha detaylıca resimlerini atarım mekanımıza.mubarek senin kareledğein yerde az biraz sana doğru baktığında açılmış bi yer var lakin bişeyler alın mış mı alınmamış mı tam olarak emin değilim.ama bir ara baktığımda kırık küp parçaları ile kemik parçaları vardı bilmem konumuzla alakası var mı yok mu tam olarak emin değilim.güzel yorumlarınız için rabbim yar ve yardımcınız olması temennisi ile.selam muhabbetle ve dua ile...saygılar a.r.o

İRON

Kullanıcı

kanas ustam. bozkurt ustaya söyleyelim de zengin baba yapsınmı bu konu açan fakir baba ustanın kullanıcı adını :D

allahım inşallah fakir baba ustamıza bol bol ver yarabbi. sen ona ver, fakir ustada garibe düşküne muhtaça yardımcı olur inşallah. kazancınızın zekatını unutmayın ustam. bizim çalışmalara da bi sponsor lazım :)
a.s mubarek kardeşim.rabbul alemin güzel duygu ve duşunceleriniz için sizlerden razı olsun inş. çok tşlr.rabbim yar ve yardımcınız olsun.mubarek rabbim hakkımızda hayırlı ise nasip eylesin değil isede hayra çevirip öle nasip eylesin.güzel kardeşim valla bende şayet rabbimiz nasip edrde bulursak isim değişikliğini bende değiştirmeyi düşünüyorum inş.mubarek zaten zekat,ı verilmeyen maldan beşer,e insan,a insanlığa bir hayır gelmezki tam aksine insanı sıkınıtıya sokar.sponsorluğa gelince mevlamız o gunleri gösterdiğinde inş yeri ve zamanı geldiğinde gelir bi çayınızı çorbanızı içer konuşur tanışır sohbet ederiz hayırlısıyla.tekrardann hayırlı dua ve istekleriniz için a.r.o mevlamız yar ve yardımcınız olması duası ile.selamtle kalınız...

Son düzenleme:

İRON

Kullanıcı

aklını kullanır gayret ederse neden olmasın harbıcı.
ALLAH herkesın hakkında hayırlı olanı versin.
s.a mubarek ustalar rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.ALLAH c.c muhabbetinizi daim-u kaim eylesin mubarekler.lakin sizde çok iyi biliyorsunuz ki. bu işte kafa değilde daha çok bilgi ve tecrube isteyen bi iştir.buda bizi bazen aşıyor ister istemez.bu yuzdende siz değerli kardeşlerimizden yardımlarınız bekliyoruz.guzel yorum görüş öneri vede yardımlarınız için çok tşlr.a.r.o inş selametle kalınız...

TATLARLI

Kullanıcı

merhabalar. Abi bu arazi 3 tarafı kadarı dağ ile çevrilide bir tarafı düzlük mü gidiyor. Gittiği yol ticaret yolu olabilirmi bunun bi araştırılması lazım gittiğinizde dürbün ile tepeleri güzelce izleyip dikili taş varmı bakmak lazım.. İşaretlerden sonra arazi ile ilişkilendirince. Ben burada 2 ihtimal buldum ya bir dini tören yapılan bölge yada han. İlk şıkkı değerlendirmek daha mantıklı çünkü asi ustanın gösterdiği kanallı yer kesinlikle avcı mezarı ve çift kanallı... kemikler birbirini tutmaz diye düşünüyorum avcı ve hayvanı ile gömülmüş olmalı. Yine asi ustamızın oyma okmu dediği yerin arkasındaki sıralı kayalık. Orası direk altına veren geniş odalar açar , 3 oyma 3 kesik , tek takılık son odada diye düşünüyorum. Bi boşlk çbuklarıyla denenmeli boşlk alınırsa kesinlikle bu bölge bırakılmamalı.3. resime dikkatli bakarsak toprak aşağı çekilmiş baya. Çöküyor olmalı. Değerlendirilmeli fakir baba.

Üst Alt