s.a mubarekler.buyuk bir kayada çözemedğim şekiller.

Serdengecti

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: s.a mubarekler.buyuk bir kayada çözemedğim şekiller.

9413watermark.png
http://img441.yukle.tc/images/1964watermark.png
7957watermark.png

Son düzenleme:

murda34

Kullanıcı

değerli dostum fakir baba işlerim dolayısıyla mesajını yeni gördüm en kısa sürede ilgileneceğim lakin benimle aynı görüşte olan arkadaşlar çıkmadı konudaki mesajlara bakınca öyle anlaşılıyor :)))

murda34

Kullanıcı

ngcz9.png

fakir ağam bu adam kimdir kimin nesidir ve nereye bakıyor bir onu incelemeni tavsiye ederim ikincide tavşanın üstündeki çatlak sonradan oluşmadı ise onaylıyorum yok sonradan oluşma dersen bilemem yinede üstünde durmakta fayda var diye düşünüyorum işin gücün rast gelsin inşallah

İRON

Kullanıcı

ngcz9.png

fakir ağam bu adam kimdir kimin nesidir ve nereye bakıyor bir onu incelemeni tavsiye ederim ikincide tavşanın üstündeki çatlak sonradan oluşmadı ise onaylıyorum yok sonradan oluşma dersen bilemem yinede üstünde durmakta fayda var diye düşünüyorum işin gücün rast gelsin inşallah

mubarek kardeşim.benim anlamadığım tavşanın kafası kartal kafasına benziyor.tavşanın içindeki üçgende çabası,o yetmiyormuş gibi birde aslan var arkasında gözetliyor onu aama avlamak üzere acaba ne zaman avlayacak bi bilebilebilsem...yorumnuz için çok tşlr aga selametle...saygılar..

Üst Alt