s.a mubarekler çözemediğim işaretler.saygılar. | Define işaretleri ve anlamları

s.a mubarekler çözemediğim işaretler.saygılar.

İRON

Kullanıcı
mubarek arkadaşlar bu işaretleri bir arkadaş gönderdi.ben tam olarak çözemediğim için sizlerin değerli görüş ve düşüncelerine snmak istedim.
.....................................................................................
bu işaret koltuk.ve koltuğun dibindeki kanal ve kesiğe dikkat..
687koltuk_1.JPG

bana göre buda tavuk yada civciv kafası.ve işarretteki gizli şekillere dikkat ediniz.
1300kus_3.JPG

bu da tavuk yada civciv kafasının çizimsiz orjinal hali.
9837kus1.JPG

buda civardaki dereyi anımsatan farklı bir işaret olarak düşünüyorum.
445SDC10326.JPG

bu işaret de sunu olarak ördüğümüz şu anki diliyle oyma
4573SDC10327.JPG

bu kabartmayı bür türlü çözemediğim gibide anlam veremedim.?acaba nedir bu??
2236SDC10328.JPG

sevgi saygı vede hürmetlerimi sunarak yardımlarınızı bekliyorum.saygılar..selametle kalınız.

Sarpedon

Kullanıcı
Cevap: s.a mubarekler çözemediğim işaretler.saygılar.

Ustam isaret ne kadar kaliteliyse bir o kadarda kaliteli yeri verir. Kalite arttikca statu yukselir. Ilk iki resimdeki gorunen seylerin kalitesine bakildigi zaman vasat bir durum.
Yani isaret bagirop kendini zorla gostermeden ben burdayim diye ele verir. Isaretin isaret olmasida budur.
Selamlarimla

İRON

Kullanıcı

Ustam isaret ne kadar kaliteliyse bir o kadarda kaliteli yeri verir. Kalite arttikca statu yukselir. Ilk iki resimdeki gorunen seylerin kalitesine bakildigi zaman vasat bir durum.
Yani isaret bagirop kendini zorla gostermeden ben burdayim diye ele verir. Isaretin isaret olmasida budur.
Selamlarimla

mubarek resimler kaliteli olsAda OLMASADA yer şekil açısındn gayet güzel bir yer gidip görme fırsatım olmadı lakin değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum.görüşleriniz için tşlr.saygılar sevgile selametle kalınız..:p

star21

Kullanıcı

1191adsiz.JPG

İRON

Kullanıcı

aga usta eline sağlık bende orayı düşünmüştüm.ama...diyorum ki acaba o arkadaşın ayağı altındaki kapak olamazmı?çünkü aynı eski küpten yapılmış yayık gibi duruyor vede kaağı kapatılmış gibi..ama ne kadar doğru bilememm.görüş vede önriniz için çok tşlr aga..selametle kalınız inş...saygılar.

ihtiyar45

Vip Üye

Mubarek keşki adamın oturduğu yerin ve bastığı yerinde resimleri olsaydı,bu gibi resimleri kesinlikle gündüz çekin.Saygılarımla.

star21

Kullanıcı

Degerli dostum dik,at ettiysen ben o dedigin yeri de kirmizi icine almisim... :)

İRON

Kullanıcı

Mubarek keşki adamın oturduğu yerin ve bastığı yerinde resimleri olsaydı,bu gibi resimleri kesinlikle gündüz çekin.Saygılarımla.

aga bir kaç resim daha vardı lakin karanlık olduğu için yuklemeek istemedim.inş bir dahakine arkadaşa derim gündüzleyin çekiversin.hakılsın gündüz çekmemk lazım ..tşlr mubarek

Üst Alt