evet ustam girişi tespit ettim dediğin gbi suyun altındakaranlık bir mağara ve girişi vakum yapıyor girmek oldukca tehlikeli denizin tamemen durması lazım süt liman olması lazımki vakum etkisini yitirsin birde kapalı kutu nereye gitdiğini bilmeden oldukca riskli olcak ...Guzel bir yer var fakat. Su altindan nasil girebilirsin. Giris suyun altindan.
Böylesine büyük kütleli su olan yerde su altına çalışma yapmak için suyu başka yere çevirmek lazım o da çok zor yapanlar da orası eğer deniz ise gelgit hareketinden faydalanmış olabilir denizin gelgit zamanlarını öğrenip suyun çekildiği zamanda bir araştırma yapılabilir en azından gözlemevet ustam girişi tespit ettim dediğin gbi suyun altındakaranlık bir mağara ve girişi vakum yapıyor girmek oldukca tehlikeli denizin tamemen durması lazım süt liman olması lazımki vakum etkisini yitirsin birde kapalı kutu nereye gitdiğini bilmeden oldukca riskli olcak ...
Volçan ve baş papazından bahsediyoruz ve onlara ait bir yerden.Kırk tilkinin kırkınında kuyruğunun bir birine degmedigi adamlar.evet ustam girişi tespit ettim dediğin gbi suyun altındakaranlık bir mağara ve girişi vakum yapıyor girmek oldukca tehlikeli denizin tamemen durması lazım süt liman olması lazımki vakum etkisini yitirsin birde kapalı kutu nereye gitdiğini bilmeden oldukca riskli olcak ...
wolcanı anlamak için onun kafasını yakalamak lazım ustam=)) millet olarak kendi kafamıza göre arıyoruz bütün sorun bu... bu wolcan denen kamil öle bir işçilik yapmışkı daha bilgiyi okurken kontrrolu eline alıyor bizi zihnen yönlendiriyor verdiği ölçüler ebatlar hepsi ters aşşa dediği yukarda yukarıda dediği aşşada sağda dediği solda solda dediği sağda gibi ama az kaldı çözülcek o çakalın bütün işi=)) dikkatimi ceken su oldu içine su kaçırırsan zai edersin lafın onu bile deneyimledim biliyormusun 2 ay bir kapak üzerinde çalıştım sırf içine su gitmesin die kapak kalktı içi su doluVolçan ve baş papazından bahsediyoruz ve onlara ait bir yerden.Kırk tilkinin kırkınında kuyruğunun bir birine degmedigi adamlar.Karada bir yer olmuş olsa bırakma derdim peşini lakin böyle bir tünelin içine girsen içerde illaki açman gereken yerler olacak.Ki suyu içeri bastırırsan malı zai edersin sözüde cabası.Burda çok degerli ustalarımız var bu böle degerli insanların gözetimi,bilgisi ve deneyimiyle olur.Ayrıyeten arkanda bi sabancı sermayesi olması lazım böle bir yere girmek için
.
devlet malı derken nikomedya krallığı gibimi=))Devlet malı olma ihtimali yüksek