SAAT LI KAYA... | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

SAAT LI KAYA...

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
Ben saati göremedim.
3 tane mezar var.
Mezardan mezara geçişli gibi gözükmekte. Yani girişi buluyorsun biraz gidince 3 ayrı tunel/yol karşına geliyor. Her birinde bir mezar karşına çıkıyor.
Mezarları ifade eden figür ise burada değil, figurun eksik parcasi burada.
Pagan alışkanlığı ile yapılmış mezarlar.
Kanaatimce göre ya giriş bu kayaligin altında ya da odalar. Uzak olduğunu hiç düşünmüyorum. Tecrubeli bir çubuk ustasi burayı rahatlıkla çözer biiznillah.
Burayı bırakma. Özellikle tarla sahibini tanıyorsan.
Kolay Gelsin.

drapeta

Kullanıcı
Ben saati göremedim.
3 tane mezar var.
Mezardan mezara geçişli gibi gözükmekte. Yani girişi buluyorsun biraz gidince 3 ayrı tunel/yol karşına geliyor. Her birinde bir mezar karşına çıkıyor.
Mezarları ifade eden figür ise burada değil, figurun eksik parcasi burada.
Pagan alışkanlığı ile yapılmış mezarlar.
Kanaatimce göre ya giriş bu kayaligin altında ya da odalar. Uzak olduğunu hiç düşünmüyorum. Tecrubeli bir çubuk ustasi burayı rahatlıkla çözer biiznillah.
Burayı bırakma. Özellikle tarla sahibini tanıyorsan.
Kolay Gelsin.
slm usta ilk 2 resme yaklaştırıp bakarsan saati işaretledim grebilirsin ok mantıklı 3ayrı mezar olması aynı kayada birden fazla alakasız işaretin olması kafa karıştırıcı burasının blgesi antalya korkuteli yaz sonu düşünüyorum gitmeyi yada cıkarsa antalyalı bi arkadaş onada verebilirim blgeyi.. toprağın altında duracağına vatana mıllete hayrı olsun tarla sahibini tanımıyorum ama yer ok müsait kuş ucmaz kervas gecmez misali

Üst Alt