sag parmaksiz ayak izi .isareti | Define işaretleri ve anlamları

sag parmaksiz ayak izi .isareti

ersan

Vip Üye
merhabalar ustalarim bu iki acin yana cubuklarlan geldim bir az arastirmaylan
burdaki tasta bu sag ayak izini buldum tam cubuklarin carpi yapti yerde .
bu buyuk aclarin tam yani.

DRAGON-34

Kullanıcı
Cevap: sag parmaksiz ayak izi .isareti

ustam mezarı nerede anladığım kadar 10 adım kadar önünde ama nerde sağına mı düşüyor solunamı

DRAGON-34

Kullanıcı

ustam bitkinci resimde tam bu iki acin dibinde kaleri
mezar
DOSTUM çalı var yerde orası mı .bu mezar işrete göre tam neresinde...sana sormak istediğim elimizde çubuğumuz olmasa veya diyelim ki ben bu ayağı buldum çubuk kullanamıyorum mezarını veya dediği yeri nasıl bulacağım ne kadar mesafede ne tarafa bakmalıyım

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

sayende ayak işaretinide çözeceğiz biraz açıklasan iyi olur yön vede mesafesi nekadar

sondurak

Kullanıcı

,,çiçek sanaErsan Ustayaçiçek sanaPaylaşım Süper Teşekkürlerçiçek sanaUstam Farklı Hareket'Ler Yaparken GördügümüzkoptumBütünleşmiş koptum2'Agacımızın Konuyla Alakasını Yazarmısınız.çiçek sana.Ayrıca Açik Meydanda Görülen Yuvarlak Beyaz Taşımızın Konuyla Alakası Varmı:confused:..Ve Burda Degerli Metal Sinyali Varmı.. Lütfen İşaretlermisiniz..Örnek OLması İçin:confused:image123;)çiçek sanaBekliyoruz Dostum..Saygılar.;).çiçek sana.,,

Son düzenleme:

ersan

Vip Üye

ustalarim bu yer tam carpi yaptim yerde cubuklar oraya carpi yaptilar ve bu yun guneye dereye bakiyor ve uzaki de 18 adim.
izin icinin uzunlu 28 sm ustalarim.

sondurak

Kullanıcı

,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaÇoook Teşekkürler Ustamçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaEmegine, Yüregine Saglık..;)(alkış)(alkış)(alkış);)çiçek sanaallah c.c'cc Seni cennetine Atsın İnşaallah c.c'ccçiçek sana

DRAGON-34

Kullanıcı

Dostum emeğin için sağol demek oluyorki başka bir işreti yolsa ben bulamam

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

değerli arkadaşlar ersan ustamızı fazla yormayın. onun sistemi ,alır eline nerden çekim alırsa başına biner. ALLAH ın izniyle bulurda.
bu kayayı ele alırsak, burda birden çok farklı noktalar hedefdir. ama her hangi bir nedenden çekim bir noktadan alınmış olabilir. buda gayet doğal.ersan ustamızın elinde o kadar çok yer varki,böyle bir yerde başka bir emare varmı diye bakmaz bile.
ustamızın ayak dediği çarık türü olup ,topuk tarafı derindir ve içinde yine oyma vardır. arka kısma gider. bu kayadaki bulgular arazi içinde muhtelif noktalardadır. ustamızda bir tanesinden çekim aldığı için onu bizlere sunmuştur.
ustamızın yüreğine gönlüne sağlık. sağolsun çeşit çeşit görsellerle bizleri bilgilendiriyor. sağlıcakla selametle...

Üst Alt