Cevap: sag parmaksiz ayak izi .isareti
,,cok tesekurler,,ustam cok ta haklisin ben tam cekimi nereye alirsam sade o yere resim cekerim toburda bir kac ay ynce yine tubuyle bir yre cekimaldim bit yokleyem dedim mekinelen tam nereye nokyta aldim yerde makine utmedi nerlerini almadim yerlerde makine sinyal vedi bende denedim tam nerlerde utu yerlerde hepsinde curuf demir cikti bunlarigumus cubuklarlan n noktaladim yerede .
a yine nerde utmedi makine o yeri baya bir birkaladim mezaroldunu tespit etim.
hem bu cubuklar nedre maden var o yeri tespit ediyor etrafindaki baska yada bos mezarlari tespi gustermiyor ustam .
değerli arkadaşlar ersan ustamızı fazla yormayın. onun sistemi ,alır eline nerden çekim alırsa başına biner. ALLAH ın izniyle bulurda.
bu kayayı ele alırsak, burda birden çok farklı noktalar hedefdir. ama her hangi bir nedenden çekim bir noktadan alınmış olabilir. buda gayet doğal.ersan ustamızın elinde o kadar çok yer varki,böyle bir yerde başka bir emare varmı diye bakmaz bile.
ustamızın ayak dediği çarık türü olup ,topuk tarafı derindir ve içinde yine oyma vardır. arka kısma gider. bu kayadaki bulgular arazi içinde muhtelif noktalardadır. ustamızda bir tanesinden çekim aldığı için onu bizlere sunmuştur.
ustamızın yüreğine gönlüne sağlık. sağolsun çeşit çeşit görsellerle bizleri bilgilendiriyor. sağlıcakla selametle...
,,cok tesekurler,,ustam cok ta haklisin ben tam cekimi nereye alirsam sade o yere resim cekerim toburda bir kac ay ynce yine tubuyle bir yre cekimaldim bit yokleyem dedim mekinelen tam nereye nokyta aldim yerde makine utmedi nerlerini almadim yerlerde makine sinyal vedi bende denedim tam nerlerde utu yerlerde hepsinde curuf demir cikti bunlarigumus cubuklarlan n noktaladim yerede .
a yine nerde utmedi makine o yeri baya bir birkaladim mezaroldunu tespit etim.
hem bu cubuklar nedre maden var o yeri tespit ediyor etrafindaki baska yada bos mezarlari tespi gustermiyor ustam .