En son Süleyman as. Sarayına göz açıp kapayıncaya kadar veziri olan veli zat tarafından getirildi. Kuran bu konuda bilgi veriyor.Belkisin tahtini kim aldi. Goren varmi?
Onu biliyorum usdat. Sonrasinda bizim ekipten birileri el atmis. Iki uc kisiden supheleniyorum.En son Süleyman as. Sarayına göz açıp kapayıncaya kadar veziri olan veli zat tarafından getirildi. Kuran bu konuda bilgi veriyor.
Sonrasını hiç merak etmedim.
Araştırayım bakayım.
Belkısın tahtını ASAF adinda bir melek göz açıp kapayıncaya kadar getirmiş degerli usdalarım,En son Süleyman as. Sarayına göz açıp kapayıncaya kadar veziri olan veli zat tarafından getirildi. Kuran bu konuda bilgi veriyor.
Sonrasını hiç merak etmedim.
Araştırayım bakayım.
Vicdansız balıkçı zalımYa ustam adam çay bile koymuyor cimrilikten, senin dediğin iş zor bence sen 120 kilo bul 20 sini bizim için harca
Evet ismi Asaf.Belkısın tahtını ASAF adinda bir melek göz açıp kapayıncaya kadar getirmiş degerli usdalarım,
Ellini tezleştir inşallah masraflar çoğaldı balıkçı ve botanikçiye yağmurlu günde su yokSarilarin yeri belli.
Seyahate harcayamam abi.
Söz verdik 33 kilosu @Deli Fırat abimin.
O bizi dünya turuna çıkarsın kendi hissesinden.
İnsanlar ne.kadar yalancı olmuş abi.Resim gerçek değil ama böyle bir yapı hoş olurdu...