@Lacivert24 teşekkür ederim usdam o yönde çok işaretler var,Ustam benim kanaatim bu yönde mevlam hayırlısını nasip etsin diyelim...
ALLAH razı olsun ,
@Lacivert24 teşekkür ederim usdam o yönde çok işaretler var,Ustam benim kanaatim bu yönde mevlam hayırlısını nasip etsin diyelim...
@Kader25 usda bağ bahçe işi başlayınca gelinde hiç olmazsa kanat parasi bari ciksin bağ gözü açalım ,Belleyelim ,ufak tefek işler masrafımızı çıkarır , Hemde piknik yaparız,Abi,
Sitedeki üyelerle toplaşıp sana pikniğe gelelim. Bu kadar yeri gezmeye ugrasmaya omür yetmez.
Ömür de yetmez
Tavuk kanat da.
Sağol ustam sağol...Ben diyetteyim@Kader25 usda bağ bahçe işi başlayınca gelinde hiç olmazsa kanat parasi bari ciksin bağ gözü açalım ,Belleyelim ,ufak tefek işler masrafımızı çıkarır , Hemde piknik yaparız,
Bağ gözü acarsin birazda bellersin Bel ağrın kalmaz , kaçmak yok, bedava kanat yok,,Sağol ustam sağol...Ben diyetteyim
Üzerinize afiyet sanki biraz da belim mi ağrıyor ne...
Bağ gözü acarsin birazda bellersin Bel ağrın kalmaz , kaçmak yok, bedava kanat yok,,
@TRUVA Usdam bakma @Lacivert24 ustaya , Ordan bir sarı kiz cikarır da gösterirsek Sofrayi bile toplamadan koşar gelir, Keşge bir gelseniz nelerolu ALLAH bilir, @TRUVA usdam sende Bidonla gel , nasil.sa sen taşıyacaksın usdam,Ben bidonla gelirim.
Bidona 99 kilo koyacaz. Kim istiyorsa o taşısın.@TRUVA Usdam bakma @Lacivert24 ustaya , Ordan bir sarı kiz cikarır da gösterirsek Sofrayi bile toplamadan koşar gelir, Keşge bir gelseniz nelerolu ALLAH bilir, @TRUVA usdam sende Bidonla gel , nasil.sa sen taşıyacaksın usdam,
100 kilo olmazsa el sürmem.Bidona 99 kilo koyacaz. Kim istiyorsa o taşısın.