savaşçı askerler | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

savaşçı askerler

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: savaşçı askerler

bu resimin tam yerini bilmiyorum, harbici kardeş kol dirseklerinin yönlendirmelerinin matematiksel ölçülerini iyi biliyorum, bu tür işaretlerin çoğu sadece nirengi noktası olarak betimlenmiştir, bu nirengi noktaları bazen dokuz kadar hedeflere şifreleme taktik ve matematiksel hesaplamalarıyla yönlendirme yapar, bu hedefllerin her birindebazen birkaç nokta olur, bu kralın bu vadide neleri yokki saymakla bitmez, bir at işaretinin dokuz hedefi olduğunu veya at eyerinin ha keza aynı sayıda hedefleri olduğunu biliyorum, bu işleri bilimsel ve teknoloji takviyeli yapmayanlar cahilanece bu güzelim ülke miraslarını kırma eğiliminden vazgeçmeliler, kusura bakmayın bazen laflarım çok ağır geliyor ama define yolu sitesinin muhtarı malum herkes tanıyor o..... muhtarı memlekete çok sayıda taş ocağı işçisi kazandırdı, kırdıra kırdıra insanlar kırma hastalığına yakalandı, benide çok severler yani. cansadak usta güzel bir insan ona saygılarımı sunuyorum, o siteye bu işlerde biraz bilgisi olan insanları barındırmıyorlar, yav çırağım dedim yine para etmedi, iki sefer atıldım daha yeter, benim bu sitelere merakım işaret görme ve birazcık da olsa doğru yönlendirme. saygılar

barış

Kullanıcı

fethiyede sanırım .

tuarec

Kullanıcı

bu resimin tam yerini bilmiyorum, harbici kardeş kol dirseklerinin yönlendirmelerinin matematiksel ölçülerini iyi biliyorum, bu tür işaretlerin çoğu sadece nirengi noktası olarak betimlenmiştir, bu nirengi noktaları bazen dokuz kadar hedeflere şifreleme taktik ve matematiksel hesaplamalarıyla yönlendirme yapar, bu hedefllerin her birindebazen birkaç nokta olur, bu kralın bu vadide neleri yokki saymakla bitmez, bir at işaretinin dokuz hedefi olduğunu veya at eyerinin ha keza aynı sayıda hedefleri olduğunu biliyorum, bu işleri bilimsel ve teknoloji takviyeli yapmayanlar cahilanece bu güzelim ülke miraslarını kırma eğiliminden vazgeçmeliler, kusura bakmayın bazen laflarım çok ağır geliyor ama define yolu sitesinin muhtarı malum herkes tanıyor o..... muhtarı memlekete çok sayıda taş ocağı işçisi kazandırdı, kırdıra kırdıra insanlar kırma hastalığına yakalandı, benide çok severler yani. cansadak usta güzel bir insan ona saygılarımı sunuyorum, o siteye bu işlerde biraz bilgisi olan insanları barındırmıyorlar, yav çırağım dedim yine para etmedi, iki sefer atıldım daha yeter, benim bu sitelere merakım işaret görme ve birazcık da olsa doğru yönlendirme. saygılar

matamatiksel hesaplar cümlesini açmanız mümkünmü

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

işaretlerin bazıları fix ölçülerdir, bazı işaretler ise resimde ölçüsü alınıp matematik denklemine göre hedefe gidilir, yalnız hedef tayini ile iş bitmiyor ve hedefte jeoloji ve fiziki esaslar üzerine hesaplar yapılma durumu söz konusu, bazı medeniyetlerin ölçüsü farklı, örneğin bire bir, bire on, bire yetmiş cm vs ölçüler, kodlamayı bilirsen hedefi daha kolay bulursun. hoşçakal

tuarec

Kullanıcı

adamların kuşaklarına bakarsak 3 çizgi li oldugunu görürüz buda bize ya üçlemeye git veya hristiyan olduklarını söyler resim etrafından başka insan resimleri oldugu aşikar bölgeye gidilse kapsamlı bir araştırma veya boşluk çubukları ile hedefe yaklaşılabilir başarılar dilegimle

tuarec

Kullanıcı

x=1 ve y=1 ise x+y+z=3 ise denklemini çözmek zor olsa gerek paylaşım yapılacaksa buyrum yapın yok amacınız başkaysa saygılarımı sunarım adamın elindeki kılıç ve adamın elindeki mızrak zaten define mekanı no:1 türkiye diyor zaten

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

o kadar kolaycılığa kaçma, biraz beyin cinastiği yap, adamın elinde mızrak ve diğerinde kılıç değil kamadır, bu resimin etrafında elde metre uğraşmak lazım bana kalırsa roma veya öncesine ait bir betimleme yerinde görmek lazım.

Son düzenleme:
Üst Alt