şavaşcı ve at görsel | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

şavaşcı ve at görsel

cantar

Kullanıcı
Cevap: şavaşcı ve at görsel

at ve yılanın kafası birbirlerine bakıyor yılanın arkasını görse idim orada bir şey olmuşolsa idi ben atla yılan arasını iyi bir incelerdim. yılanın kuyruğu olmadığa göre delikten çıkıyor yani karanlıklar ülkesinden neyi bekliyorsa......

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

asiavcı usta burası açılmadıysa güzel yer

cantar

Kullanıcı

evet yengeç veya akrep ama büyük ihtimalle akrep bu kadar belirgin işaretler aranılan hedefin uzakta olamıyacağının ifdesi bence....
bulundukları yer büyük bir ihtimalle...

Sarpedon

Kullanıcı

Insallah gordugum hac, hac olmasin. Neden derseniz. Suvarinin kiyafetleri roma, atim kayadani sanatsal tasviri belli. Atlikaya anitida boyledir. Lukyanus kaya mezarini incelerseniz yada googlda aratin.
Romalilarin en cok para odedigi seylerden biride anitsal mezarlardir. Herkesin butcesi yetmezdi. Soylu ve savascilar. Romalilardan sonra hristiyanlar bu mezarlari bosaltip kendi olulerini koydular. Hac dogru ise kara bizansdir. Pek onemi kalmamis demektir.
Yinede belli olmaz.
Nerden cikti o hac ya. Aha iste adam gibi bir yer dustu diye bayagi bi sevindiydim.

babahalit

Usta
Kullanıcı

üstad bence atın burun deliklerinin hizasından yere baktıgı istikamete mezar olmalı ve mezarın altından tünelle kayanın altına girilir.üsteki atın üstündeki kayalar çatlaklar kaya tuzagı belirtir çok dikkatlı olunmalı.burda arkadaşların belirttigi gibi 3 yerde malzeme bulunmaktadır.malzemenin 1 tanesi degerli taşlardır ve kayanın içindedir 10 metre alan içinde kayadadır.arkadaşların onerlerinede dikkata al umarım faydası olur saglıcakla kal.

wasp

Kullanıcı

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar nasılsınız siteye sürekli giriyorum yeni resimlere ve yorumlara bakıp çıkıyordum bu resmi görünce resmi çeken kişiye uyuz oldum neden devamı yok diye kusura bakmayın ama gösteripte vermemek var mı? :)))

Üst Alt