bunlara ayrıca bizim gözümüzlede senin gözünü biraz geliştirme amaçlıda bakabilirsin sen bunları görmedinmi işçiliği olan yerler belli vede yoklanacak yerler ona göre gözünü yada kafanı iyi kullan inşallah yardımcı olabiliriz saygı vede sevgilerimleTmm ustam en yakin zamanda gider dediğinizi yaparim
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumla@cantar ustam tam yerine yorum yapmış orayı resim vars ekle o taş yukardan kopma vede yukarda işçilik var gibi resimler yetersiz olduğu için göremiyoz ustam saygı vede sevgilerimle
Yorumlarınız için teşekkür ederim ustam.. Kaplumbagaya benzeyen tasin sırtı düz ve işçilik oldugu net belli, taşın bir yerlerden dusmus olma ihtimalini düşündüm ama yakinlarinda o taşın koptuguna dair hicbir iz yoktu.. Bunun dışında yıldız koydugunuz yerlerde iscilik var ve duz yontulmus bir taş. Çarpı koydugunuz yeri anlamadim ama kaplumbagaya cekicle vurdugumda icinin boş olduğunu ya da catlak oldugu icin ses çıkardığını anliyorum. Arka taraf yani okun oldu yon denize bakiyor ucurum ve bi havalandirma deligi var@cantar ustam tam yerine yorum yapmış orayı resim vars ekle o taş yukardan kopma vede yukarda işçilik var gibi resimler yetersiz olduğu için göremiyoz ustam saygı vede sevgilerimle
Burasıbu gibi şeyler olmasa yorum yazmazdım ama bunlar iyi bulgular buralara iyice dikkat et ve temizle resimle saygı vede sevgilerimle bulduklarınıda bizimle paylaş