şimdi iyi güzel yazmişsında şu önemli nokta es geçilmiş şu zamanda yeni dogan çocukarda bile şeker hastalıgı var zaten bu hastalık sonradan gelme degıl orjınalınde kişilerde mevcut olan bir şey ve bu sıralanan maddelerın ne malum şekeri tetiklemeyecegi bu tarafını hiç düşünen yok.hastalıktan kurtulayım derken en kısadan tahtali köye biletini kestirirsin.her şey doktor kontrolünde yapılmalıdır gecin bu kocakarı zırvalıklarını.ve bu lıstedekılerın şekerden başka kolestrolü tetıklemeyecegı ne malüm misal çörek otu şekeri tetikleyen bir unsur.
arkadşlar annem şeker hastası malesef doktorlar br yerde tıkanıyorla ben buna benzer hatta 8 10 çeşit bitki karışımı kullandım anneme sabah 40 akşam 20 ünite insülin yani günde 60 ünite insülin uyguluyordum ama akşamları 400 geçiyordu allah düşman başına vermesin yani damarlarda zehir gibi düşünün her yere zarar veriyor ben bitkisel tedavi uygulamaya karar verdim kendikontrolumde 2 ay sonra inanın 1.5 2 ay hiç insülin vurmadım sonratekrar yükseldi o bitkilerden yine kullandım şu an günde 8 ünüte insülin kullanıyor ve düzenli gidiyor çok şükür
diyeceğim yüce allah her derdin dermanı olduğunu müjdelemiş bazı doktorlar şiddetle kabul etmesede bitkilerin insan sağlığına etki ettiği bir gerçek
örnek sırgan otu ikizceli ustam bilir elinle tuttğun zaman elini yakar biber ağzını yakar karanfil çiğnedinizmi hiç diliniz uyuşur örnekler çok demekki bi etkisi var
ama bilinçli kullanmak lazım bazı bitkiler zehirli
televiz yonlarda satılanlar ne derece doğru bilinmez böreğini kaybedende var ölende ben bukadar uzun yazmazdım ama önemli diye yazdım hakkınızı helal edin![]()
S.a. Sayın Asi avcı Ustam Allah Razı Olsun Sizden paylaşımınız İçin teşekkür eder. Eliniz Sağlık derim Saygılarımla.İŞALLAH işinize yarar
![]()
Alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı aleyhisselatu vesselam efendimiz hiç kendiliğinden konuşmadı,konuşturulmadı.Bu altyapı doğrultusunda hadisi şerifte çörek otu ölümden başka her derde deva buyruldu.Araştırmadan fikir beyan etmeyelim.Esselamu alâ menittebeal hüda...şimdi iyi güzel yazmişsında şu önemli nokta es geçilmiş şu zamanda yeni dogan çocukarda bile şeker hastalıgı var zaten bu hastalık sonradan gelme degıl orjınalınde kişilerde mevcut olan bir şey ve bu sıralanan maddelerın ne malum şekeri tetiklemeyecegi bu tarafını hiç düşünen yok.hastalıktan kurtulayım derken en kısadan tahtali köye biletini kestirirsin.her şey doktor kontrolünde yapılmalıdır gecin bu kocakarı zırvalıklarını.ve bu lıstedekılerın şekerden başka kolestrolü tetıklemeyecegı ne malüm misal çörek otu şekeri tetikleyen bir unsur.