şeker hastalığı | Define işaretleri ve anlamları

şeker hastalığı

ASİAVCI

Kullanıcı
İŞALLAH işinize yarar

impossibleman

Kullanıcı
Cevap: şeker hastalığı

İnşaAllah Ustam. Denemek lazım. Sağlığın kıymetini bilmek lazım ilkönce.

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

şimdi iyi güzel yazmişsında şu önemli nokta es geçilmiş şu zamanda yeni dogan çocukarda bile şeker hastalıgı var zaten bu hastalık sonradan gelme degıl orjınalınde kişilerde mevcut olan bir şey ve bu sıralanan maddelerın ne malum şekeri tetiklemeyecegi bu tarafını hiç düşünen yok.hastalıktan kurtulayım derken en kısadan tahtali köye biletini kestirirsin.her şey doktor kontrolünde yapılmalıdır gecin bu kocakarı zırvalıklarını.ve bu lıstedekılerın şekerden başka kolestrolü tetıklemeyecegı ne malüm misal çörek otu şekeri tetikleyen bir unsur.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

şimdi iyi güzel yazmişsında şu önemli nokta es geçilmiş şu zamanda yeni dogan çocukarda bile şeker hastalıgı var zaten bu hastalık sonradan gelme degıl orjınalınde kişilerde mevcut olan bir şey ve bu sıralanan maddelerın ne malum şekeri tetiklemeyecegi bu tarafını hiç düşünen yok.hastalıktan kurtulayım derken en kısadan tahtali köye biletini kestirirsin.her şey doktor kontrolünde yapılmalıdır gecin bu kocakarı zırvalıklarını.ve bu lıstedekılerın şekerden başka kolestrolü tetıklemeyecegı ne malüm misal çörek otu şekeri tetikleyen bir unsur.

sayın tatildeyim,

lütfen usluba dikkat ediniz,

bırakın zırvalıkları yerine, daha uygun ve anlaşılır bir yorum yazabilirsiniz.

iyi forumlar.

light_celal1

Kullanıcı

arkadşlar annem şeker hastası malesef doktorlar br yerde tıkanıyorla ben buna benzer hatta 8 10 çeşit bitki karışımı kullandım anneme sabah 40 akşam 20 ünite insülin yani günde 60 ünite insülin uyguluyordum ama akşamları 400 geçiyordu allah düşman başına vermesin yani damarlarda zehir gibi düşünün her yere zarar veriyor ben bitkisel tedavi uygulamaya karar verdim kendikontrolumde 2 ay sonra inanın 1.5 2 ay hiç insülin vurmadım sonratekrar yükseldi o bitkilerden yine kullandım şu an günde 8 ünüte insülin kullanıyor ve düzenli gidiyor çok şükür
diyeceğim yüce allah her derdin dermanı olduğunu müjdelemiş bazı doktorlar şiddetle kabul etmesede bitkilerin insan sağlığına etki ettiği bir gerçek
örnek sırgan otu ikizceli ustam bilir elinle tuttğun zaman elini yakar biber ağzını yakar karanfil çiğnedinizmi hiç diliniz uyuşur örnekler çok demekki bi etkisi var
ama bilinçli kullanmak lazım bazı bitkiler zehirli
televiz yonlarda satılanlar ne derece doğru bilinmez böreğini kaybedende var ölende ben bukadar uzun yazmazdım ama önemli diye yazdım hakkınızı helal edin;)

A21MEDLi

Vip Üye

arkadşlar annem şeker hastası malesef doktorlar br yerde tıkanıyorla ben buna benzer hatta 8 10 çeşit bitki karışımı kullandım anneme sabah 40 akşam 20 ünite insülin yani günde 60 ünite insülin uyguluyordum ama akşamları 400 geçiyordu allah düşman başına vermesin yani damarlarda zehir gibi düşünün her yere zarar veriyor ben bitkisel tedavi uygulamaya karar verdim kendikontrolumde 2 ay sonra inanın 1.5 2 ay hiç insülin vurmadım sonratekrar yükseldi o bitkilerden yine kullandım şu an günde 8 ünüte insülin kullanıyor ve düzenli gidiyor çok şükür
diyeceğim yüce allah her derdin dermanı olduğunu müjdelemiş bazı doktorlar şiddetle kabul etmesede bitkilerin insan sağlığına etki ettiği bir gerçek
örnek sırgan otu ikizceli ustam bilir elinle tuttğun zaman elini yakar biber ağzını yakar karanfil çiğnedinizmi hiç diliniz uyuşur örnekler çok demekki bi etkisi var
ama bilinçli kullanmak lazım bazı bitkiler zehirli
televiz yonlarda satılanlar ne derece doğru bilinmez böreğini kaybedende var ölende ben bukadar uzun yazmazdım ama önemli diye yazdım hakkınızı helal edin;)

usta Allah c.c. annene ve bu gibi hastalıklarla muzdarip kardeşlerimize ve banada hayrlı şifalar versin inşallah

.bende sabah 24 akşam 14 ünite insülin kullanıyorum,asi ustanın yazdığı gibi TV lerde bir çok çeşidi tavsiye ediliyor.kullanıp kullanmamakta teredüt yaşıyorum.madem kullandığınız bitkilerde Allah c.c. şifayı vermiş,eğer mümkünse bu bitkilerin ismini ve miktarını veya hazırlanmış olarak nerde temin edebileceğimi yazabilsen çok makbule geçecek..

light_celal1

Kullanıcı

medli ustam tam olarak aklımda değil ama mısır püskülü kiraz sapı sakız gibi farklı şylerde vardı ve ayriyeten sarımsaklı limonlu acı bişey var bi kavanoz onunda gün ışığı görmemesi ve her günkarışması gekiyordu abi ben sana adamın adını numarasını özeline yazim istersen görüşürsün burdan göndermek sıkıntılı olabilir telefonda tarifini alır orda tanıdığın bi aktarada yaptırabilirsin
ve enterasan adamın yaşı 70 lerde gözlüksüz karınca gibi yazıları benden iyi okuyor

hamzadan

Kullanıcı

Alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı aleyhisselatu vesselam efendimiz hiç kendiliğinden konuşmadı,konuşturulmadı.Bu altyapı doğrultusunda hadisi şerifte çörek otu ölümden başka her derde deva buyruldu.Araştırmadan fikir beyan etmeyelim.Esselamu alâ menittebeal hüda...

Üst Alt