şeker hastalığı | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

şeker hastalığı

hamzadan

Kullanıcı
Cevap: şeker hastalığı

medli ustam tam olarak aklımda değil ama mısır püskülü kiraz sapı sakız gibi farklı şylerde vardı ve ayriyeten sarımsaklı limonlu acı bişey var bi kavanoz onunda gün ışığı görmemesi ve her günkarışması gekiyordu abi ben sana adamın adını numarasını özeline yazim istersen görüşürsün burdan göndermek sıkıntılı olabilir telefonda tarifini alır orda tanıdığın bi aktarada yaptırabilirsin
ve enterasan adamın yaşı 70 lerde gözlüksüz karınca gibi yazıları benden iyi okuyor
Merhaba Celal kardeş; limon sarımsak karışımı damarlardaki yağları eritmek için birebir diye biliyorum.Ben her sene 1 veya 2 seans kullanırım yürüyüşüm ve nefes alışımın dahi değiştiğini hissederim (kilo 115,boy 1.70).Tarifi şöyle ; 2 litre saf limon suyuna(5 kg. limondan çıkıyor) 40-50 diş sarımsak(dişlerin büyüklüğüne göre),ezilerek karıştırılıyor.Özellikle cam kavanozda.Ağzı kapalı olarak,karanlık bir yerde her gün,iki günde bir çalkalamak kaydıyla 25-30 gün bekletildikten sonra(oda sıcaklığında),süzülerek posası atılır.Her sabah veya akşam size bağlı, //aç olarak//küçük çay bardaklarından yarım çay bardağı için,ve aciz kardeşinize Rabbimizin rahmetiyle muamele etmesi için dua edin vesselam.Her zaman nette olamıyorum bir şey sormak isterseniz ""İletişim Bilgisi Vermek Yasak"" 735 63 38 ...

Üst Alt